Де келькьо думок щодо євроінтеграції України

30 вересня 2013, 17:19
Власник сторінки
коммерческий работник
0
375

Маленьке проміжне резюме в контексті корроблогів

...а точніше щодо вступу в ЗВТ з ЄС

1) мені подобається реакція українців на бурхливі ялтинсько-євроінтеграційні процеси. Вона напрочуд спокійна, витримана... я б навіть сказав би трошки іронічна. 
Перша причина тому - те, що значна частина українців (я до них і себе відношу) просто не вірить, що договір буде а) підписаний; б) ратифікований всіма країнами-членами ЄС в перспективі, скажімо 12-18 місяців. Тому що зрозуміло, що Янукович почав рухи тілом, що за його думкою мали привабити до нього... увагу європейських політиків не через бажання реалізувати побажання пересічного українця (хоча бажання в нього є наявне), а через те, що загрози зі Сходу перевищили всі загрози с Заходу. Тому це не гра України, це гра декількох людей, які взяли Україну в заручники і вони виторговують для себе кращі умови здачі... аж до залишення на волі і з можливістю брати в заручники людей і народи в майбутньому.
По-друге, невідомі (реально) наслідки цього зближення. Ні, зрозумійте мене вірно, я завжди був проєвропейськи налаштованим громадянином, але я ніяк не міг собі уявити, що шлях в Європу буде виглядати так... по-донецьки якось... тупо
2) мені подобається, що наші російські друзі трохи принишкли і іноді викидають якісь відчайдушні блоги не маючі надії, що до них будуть рахуватись. Нарешті, мені здається, вони знайшли своє справжнє місце - місце цуциків, що брешуть на караван.
3) мені подобається, що щось змінюється. Що від завтра ти очікуєш новин... і ці новини не будуть торкатись теми скільки зернових зібрали на 25 вересня 2013 року в Україні, антерперете пар мсьє Азаро
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.