В Черкасах Батьківщина прагне підім’яти Свободу з УДАРом.

19 вересня 2013, 14:14
Власник сторінки
0
208

Шось там неправильно у них...

Керівник Черкаської обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко намагається створити на території області об’єднаний виборчій штаб для представників ВО «Батьківщина», «УДАРу» і ВО «Свобода». В двох територіальних округах на довиборах, №194 (Черкаси) і №197 (Канів) балотуватимуться Микола Булатецький та Леонід Даценко. Обидва є представниками ВО «Батьківщина». При цьому, Бондаренко заявляє про консолідацію зусиль, в т.ч. фінансових, для виборів від всіх (!) опозиційних сил.

Я не розумію, а чого ж тоді серед цих опозиційних кандидатів немає представників «Свободи»? Щось я не вірю в те, що майбутні депутати від «Батьківщини» будуть щиро відстоювати наші інтереси. Там же кожен третій – «тушка».

Ну нехай. Але ж ще неприємнішою стала для мене новина, що  вельмишановний А.Бондаренко, захисник інтересів «Батьківщини», більше цікавиться спільним бюджетом передвиборчої гонки. Бюджет чималенький, і розпоряджатися бюджетом трьох партій набагато прибутковіше, ніж однією.

Ото і відповідь на питання – навіщо об’єднуватися. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.