День Голландського молока в Україні

19 вересня 2013, 08:36
Власник сторінки
0
342
День Голландського молока в Україні

17 вересня ц. р. на Черкащині зібрались голландські та українські виробники молока

17 вересня на Черкащині в смт Маньківка провели День Голландського молока в Україні. Дуже приємно що захід відвідало більше трьохсот голландських та українських виробників молока, провідні експерти галузі, виробники обладнання, ветеринарних препаратів та кормів, ― всього близько трьохсот осіб, ― щоб обговорити особливості застосування досвіду Нідерландів на українських фермах.

Під час теоретичної частини семінару спікери висвітлили цілу низку питань. Серед найактуальнішіх це презентації, що стосувались сучасних інструментів управління фермою, організації виробництва, можливості застосування доїльних роботів. Також учасники семінару почули практичні поради з годівлі худоби, розчистки ратиць та зменшення захворюваності тварин.

Дуже сподобався  виступ мого друга,  директора ТОВ «Кищенці» Кейса Хоусінги, який українською мовою розповів про власний досвід ведення молочного бізнесу в Україні. А потім ми  відвідали молочнотоварну ферму в селі Добра Маньківського району. Хочу подякувати   посольству Королівства Нідерланди в Україні, Міністерству аграрної політики та продовольства України, Міністерству економічних справ Нідерландів всім тим хто долучився до цього дійства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.