Цнотливість сьогодні

14 серпня 2013, 20:19
Власник сторінки
Журналистка
0
1543
Цнотливість сьогодні

Що таке «цнотливість»? Яке її призначення? Кому вона насправді належить? Як зберегти її в ці «важкі» для всіх дні та чи варто її взагалі берегти? Чого вона коштує, та що очікувати далі?

Сьогодні до цнотливості спостерігається  різне відношення. Є ті, хто ставляться  до неї, як до пережитого минулого, ті, хто вважає її за дрібницю та річ, не вартої навіть уваги, але є й ті, хто високо цінує її та вважає за дар. Давайте поглянемо, що ж таке цнотливість, її плюси та «мінуси».

Сучасна наука доказала, що якщо дівчина рано починає статеве життя і часто змінює партнерів, то в багатьох випадках це є причиною виникнення  раку  шийки матки.

 Цнотливість у всі часи була і є - символом чистоти, непорочності, ніжності.  Цнотливість – це гідність і вона дорого коштує.  По-перше, цнотливість – це стан організму, який напряму пов’язаний з виробленням деяких гормонів, які дають змогу знаходитись у романтичному стані. Саме наявність цнотливості впливає на ніжність побачень,  романтичні зустрічі та глибокі справжні переживання. Закохані готові піти на все заради коханих.  Покинути вживати алкоголь, курити чи навіть дарувати квіти та відчиняти двері.  Але деякі хлопці настільки серйозно закохуються, що починають навіть чистити зуби та одягати чисті шкарпетки. Саме цнотливим, як хлопцям так і дівчатам, так легко поринутись у величні мрії та прагнути чистих  та світлих стосунків у той час, як тим, хто позбувався своєї цноти, боляче навіть уявляти себе нареченою поряд з коханим та  важко мріяти про справжні стосунки.  Після того, як дівчиною скористались та покинули, їй важко повірити у справжнє кохання. І це сьогодні навіть ближче, ніж ми думаємо.

Та навіть той факт, що існує «оновлення цнотливості» за допомогою хірургії – це міф, тому що світ для такої людини, вже став іншим, більш приземленим та реальним. Після втрати цнотливості в житті людини відбуваються помітні зміни в її зовнішності, фігурі та поведінці. З’являється потяг до статевих стосунків ще й ще. Через все це росте роздратованість, образи через дрібниці, гнів. А причина всьому те, що «ягідка зірвана не вчасно та не тим»!

В той момент, коли хлопець та дівчина починають більше уваги приділяти дотикам, більше дарувати поцілунків одне одному та обіймів,  у хлопців прокидається бажання. Якщо ти цього не знаєш, і не знає дівчина, з якою ти зустрічаєшся, то ви обоє підпадаєте під владу своїх сексуальних бажань. І таким чином діло переходить від любові до сексу. Сексуальна близькість тільки тоді підтверджує любов, коли вона затверджена шлюбом. А дошлюбні  статеві  стосунки свідчать про слабкість до своїх бажань, які мають небажані наслідки у вигляді венеричних захворювань, небажаної вагітності та болючих ран у серці.  Цнотлива до шлюбу, буде більш щаслива у шлюбі!

Так кому ж насправді належить твоя цнотливість? Якщо ти думаєш, що тобі, то ти помиляєшся. На твою цнотливість має право лише твій майбутній чоловік чи дружина.  Але тобі вирішувати кому та коли її віддати, тому саме на тобі лежить відповідальність зберегти себе незайманою для одного єдиного, який на все життя.  А на  молодих хлопцях, не тиснути на дівчину, тому що, якщо в майбутньому вона не стане твоєю дружиною, то стане дружиною твого друга чи знайомого.

Свою цноту ти можеш віддати лише одній людині і один раз в житті. Та чому тоді молоді дівчата дозволяють так з собою поводитись? Можливо, річ у тім, що їм не вистачає любові? А «любов» та «секс» - це одне й те саме? Шукаючи справжніх стосунків  молоді люди йдуть на все, про що знають, але результатом вони залишаються незадоволені, як ось ця молода дівчина: «П’ять років тому назад я познайомилась з хлопцем, і наші стосунки переросли в щось чудове. Я вірила, що наші почуття вічні. У нього була своя квартира, і ми жили разом, як чоловік та дружина, хоча не були розписані. Було класно,  але тільки перших два роки. Потім він пішов в армію, а коли повернувся, його як підмінили. Можливо, і я стала іншою. Я вже не хотіла лише сексу. Але йому потрібно було лише це. Наші зустрічі обмежувались сексом. Тільки Бог знає, скільки разів я хотіла зупинити це, але не виходило. Я почувалась зобов’язаною, як у шлюбі, а потім задала собі питання: що я  скажу в майбутньому іншому хлопцеві? Це мене зв’язувало. В дійсності, я була рабом тіла, і це продовжувалось п’ять років. Душа прагнула чогось іншого, але тіло робило по-своєму. Потім я почала вже фізично відштовхувати його. Намагалась говорити з ним, сказати, що мені потрібно щось більше, красиве, але він взагалі цього не розумів. Тільки показував свої ревнощі та підозрював мене. Потім, раптом влаштував скандал, і, в решті решт, ми розійшлись.  Я думала, що буду нещасною і мені буде сумно, але все було навпаки.  В решті решт я відчула свободу, щастя та радість. Я була такою дурною, коли думала, що для збереження любові я повинна вгодити йому сексуально. Якби хто-небудь запитав мене, який день в своєму житті я змінила б,  я знаю точно – той, коли я добровільно погодилась втратити те, що я повинна зберегти тільки для свого майбутнього чоловіка…». Одного разу віддавши, можна потім дуже пошкодувати.

Кохання – це глибокі емоційні взаємостосунки, яким ми всі повинні вчитись. Це проблема всього суспільства. Справжнього кохання не можна навчитись, займаючись сексом. Кохання не розпускається і не проростає з сексу, а навпаки: кохання росте і розвивається по направленню до сексу.

Зберегти себе в чистоті, повазі до життя, до самого себе та по відношенню до дівчат, які поряд – це не слабкість, а навпаки, вираження мужності. У нас повинен бути страх образити себе та інших. Кожен має в своєму житті рідкісний дарунок. Цим дарунком є  серце та цнота. Дозволь своєму серцю та цнотливості бути збереженими для  майбутнього партнера на все життя. 

Якщо у людини є щось, що дане їй тільки один раз і що вона ніколи вже не зможе отримати назад, то це є дуже цінним, і вона повинна гарно подумати, кому це варто подарувати.  Більшість дівчат сьогодні тратять один зі своїх найдорогоцінніших дарунків, як нічого не варту річ, а потім, шкодують про це все життя.

Секс цікавий не тільки у вісімнадцять, двадцять чи двадцять п’ять. Він існує також і в п’ятдесят,  і він навіть краще, ніж у двадцять. Солодко тоді, коли все у свій час. Тому зараз, отримуй задоволення від кожного дня, насолоджуйся життям і бережи себе. Найкраще і найсолодше, ще попереду!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.