Рабська праця психічно-хворих в Гейківській (Дніпропетровська обл.) психлікарні

02 серпня 2013, 12:11
Власник сторінки
0
329
Рабська праця психічно-хворих в Гейківській (Дніпропетровська обл.) психлікарні

На всю країну прогреміла справа Раїси Радченко. Також набуває розголосу справа журналіста, дисидента Анатолія Руденка. Його, психічно здорового, примусово протримали в психлікарні 1,5 року.

Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини

Лутковській В.В.

від Руденка Анатолія,

політвязня, журналіста і правозахисника,

лідера партії "Могутня Україна"

 

Шановна пані Валерія!

 

В подяку за Вашу злочинну бездіяльність щодо моєї справи, хочу підсунути Вам маленьке поросятко: я Вам повідомлю про порушення прав людини і про кримінальний злочин, а Ви - робіть з цим повідомленням, як Ваша совість підкаже (якщо у Вас вона є!). Зате, коли проігноруєте це повідомлення, я на всю Європу розтрублю, яка в українців Омбудсмен.

 

В 2007 році мало місце катування мене в Криворізькому СІЗО. Мені вдалося викинути заяву заступнику Генпрокурора Голомші. Він передав в Дніпропетровську облпрокуратуру і Олег Ричка дав відповідь, що опитав людей - мене не мучили, а цілували в саму цівочку! Через пів-року вже інший заступник прокурора області Орос написав, що я сам був винуватий, що мене мучили. В 2010 році один добрий полковник внутрішньої служби дав мені копії документів, що свідчать про підготовку мого вбивства, фабрикацію матеріалів справи, про участь у злочині відомих осіб в Україні і всьому світі - він знав, що матеріали знищать! (А Ви попалася на гарантіях мого знищення).

 

Зараз я отримав листи від того ж самого Олега Рички. 

В цих листах Олег Іванович бреше, що моя особова справа із Криворізького СІЗО (секретний документ!) та медична документація СІЗО були передані в "Гейківську психоневрологічну лікарню" у вересні 2011, а тепер - що вони "втрачені" по вині працівника психушки (Котко Людмили Олексіївни).

Я звертався до головного лікаря Гейківської психлікарні Жир Миколи Івановича. Він по електронці повідомив, що документи не передавали - але переступити через агентів спецслужб і дати таку ж відповідь на папері боїться. Коли він мене виписував, він запитував - чи буду я жалітися на них. Я пообіцяв не жалітися.

 

То ж, пані Валерія, повідомляю Вам по долгу Вашої служби: в Обласному Комунальному Закладі "Гейківська психоневрологічна лікарня" використовується рабська робоча сила психічно хворих людей. ОКЗ "ГПНЛ" - бюджетоутворююча організація села: другої роботи не має!! Але все село бере психів копати канави, збирати картоплю, класти дома... За одну їду - при чому, погану!

Весь ремонт відділення №6 виконав один хлопчина. Коли він розламав туалет, ми срали і сцяли на відро. Інколи через верх!

Зате після закічення ремонту приходили дивитися як в мовзолей і сам Жир, і СЕС, і ще куча делегацій. Надіюсь, і Ви оглянете сортир, якщо поїдете перевіряти моє повідомлення! Весь потолок, всі стіни, харчоблок, всі палати зробив цей хлопчина "золоті руки" сам (правда, потолок змивали санітари). Хлопчина мені жалівся, що його не випустять, доки він не переробить ремонт всієї лікарні і всім лікарям! (Я то знаю Вашу відповідь - не підтвердилося. Та я знайду спосіб підтвердити!!!)

 

Я точно знаю, що цей ремонт оформлено на ТОВ - гроші поділили і для Валентини Гінзбург, директора Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації (пізніше я Вам подам матеріали про зловживання в Дніпропетровській клінічній психіатричній лікарні).

 

Копію цього листа я вручу Вашому Мельнику (агенту спецслужб) в судовому засіданні.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.