"Реставрація" Рівненської "Батьківщини"?

31 липня 2013, 19:14
Власник сторінки
0
305

24 липня 2013 року в Рівненській обласній організації ВО "Батьківщина" відбулася зміна керівництва.

За випадковим збігом обставин це відбулося саме під час активної уваги громади та місцевих ЗМІ до діяльності міської організації. Юрій Прокопчук, котрий протягом тривалого часу очолював РОО ВО "Батьківщина" попросився у відпустку, а на його місце за рішенням президії Політради ВО "Батьківщина" тимчасово призначений народний депутат України Микола Кучерук. З статусної позиції все виглядає логічно, адже краще коли партійну організацію очолює народний депутат України та власник потужної на Костопільщині ТМ "Родина", ніж екс-народний депутат, який залишився поза владними кабінетами. 
М. Кучерук має досвід керівника (визнаний "Кращим роботодавцем року", "розбудував" ТМ "Родина") тому зрозуміло чому президія Політради ВО "Батьківщина" зупинала свій вибір саме на ньому. 
30 липня відбулася прес-конференція в.о. голови РОО ВО "Батьківщина", де пан Кучерук поділився своїм баченням розвитку організації. Основне завдання, яке бачить в.о. голови це будівництво чіткої вертикалі починаючи від сільської організації, закінчуючи всеукраїнською. Плани "наполеонівські", однак є необхідним кроком, адже не за горами Президентська кампанія 2015 року, тим паче, що рейтинг Ю. Тимошенко сьогодні в ненайкращому стані, В. Кличко пергнав рейтинг Ю. Тимошенко й догнав Януковича. Можливо саме через це й відбуваються протиріччя між опозиційними силами Рівненщини?
На прес-конференції народний депутат зазначив, що ВО "Батьківщина" за відкрите голосування депутатів місцевих рад, а депутатів котрі не будуть підтримувати дані рішення будуть виганяти з партії. Дивно, але того самого дня в місцевих ЗМІ з'явився матеріал-звернення голови міської організації ВО "Батьківщина" та депутата Рівненської міської ради Марії Конощук (http://vse.rv.ua/news/1375194884-golova-miskoyi-batkivshchini-dala-vidsich-svobodi.html). 
З даної заяви видно, що фракція "Батьківщина" ще не вирішила яку ж позицію займе з даного питання. А можливо найближим часом і зміниться керівництво міської партійної організації. Якщо розглядати з позиції менеджменту, який діє в Україні, то нове керівництво буде оточувати себе найближчим своїм оточеням, яке й викликатиме в нього довіру. З позиції ефективного менеджменту, то потрібно забути про "кумівство й родинні зв'язки" й призначати на керівні місця людей, котрі мають управлінській досвід, адже поставлена велика мета - подолати режим Януковича.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.