Політичний аргумент депутата «Батьківщини» - вбивство людини

18 липня 2013, 15:58
Власник сторінки
2
592

Не знайшовши додаткових аргументів, депутат Мевша наніс удар у голову Колесніченку. Останній помер в автомобілі швидкої медичної допомоги, так і не прийшовши до тями

Історично склалося так, що одна з найбільших опозиційних партій в парламенті є також однією з лідируючих сил по кількості шокуючих пригод за участі її представників. Всі добре пам’ятають черкаського князька Лозинського, який заради власної забави на смерть застрелив невинну людину. Депутат Олег Ляшко, на даний час позафракційний, а в минулому представник Батьківщини, був підмічений в інтимних стосунках з незнайомцем на ім’я «Боря», який сприяв шаленому «зросту» Ляшка у політиці. Не забули також скандал із Сергієм Терьохіним, якого підозрювали у розбещенні неповнолітніх у таборі «Артек». А тут вже нова подія за участі депутата Переяслав-Хмельницької міської ради від ВО «Батьківщина» Мевши Сергія Петровича.

16 липня цього року пізно ввечері Сергій Мевша пиячив у барі з красивою назвою «Стара гребля», що знаходиться на його вотчині у м. Переяслав-Хмельницький. Добре «набравшись», депутат почав популяризувати улюблену політичну силу, але не всі присутні у барі поділяли його політичні погляди. Скажете, хто ж буде заперечувати місцевому обранцю, але на підпитку, кожен має власний погляд та зауваження до політиків, але ніхто не вступав з галасливим та нетверезим депутатом в дебати. Так би все і закінчилось пустою балаканиною, але Мевші, коли він виклав всі аргументи на користь «Батьківщині», здалось, що не всі його уважно слухають. З образливими словами депутат причепився до місцевого мешканця Юрія Колесніченка, в якому, мабуть, запідозрив партійного опонента. До речі, Колесніченко - звичайний представник «робочого класу», який відпочивав разом зі своєю дівчиною. Депутат вирішив провести індивідуальну просвітницьку роботу, але Колесніченко не бажав слухати п’яного обранця.
Не знайшовши додаткових аргументів, Мевша пішов у рукопашну та наніс удар у голову Колесніченку. Останній помер в автомобілі швидкої медичної допомоги, так і не прийшовши до тями. На даний час органами міліції вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження, передбаченого ст. 115 «Умисне вбивство». Звісно ж за умови, якщо депутат – Мевша Сергій Петрович «не включить» свої впливові зв’язки серед можновладців, і статтю у подальшому перекваліфікують на «Вбивство з необережності», а потім і зовсім «справу спустять на гальма».
В такому випадку Мевша відбудеться звичайнісіньким переляком, і далі бути пити гуляти, вбивати людей – одним словом насолоджуватись життям. А у загиблого, залишились рідні: мати, батько, сестри, брати, яким Юрія вже ніколи не повернеш. А головне, у випадку якщо Мевша не отримає суворого покарання, у рідні та і у всіх інших мешканців, залишиться відчуття беззахисності перед такими «Лозуньками – Мевшами», які відчувають себе господарями світу. І в подальшому переконати людей у зворотному буде дуже важко! Сподіватимемось на справедливий вирок суду Переяслав-Хмельницькому «вурдалаку», що б усім іншим неповадно було!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.