З нами все ОК

14 липня 2013, 17:07
Власник сторінки
Сутінковий санітар
1
398
З нами все ОК

Поки Фідель живий )

Часто задаю собі питання навіщо я вв'язуюсь у блогові дискусії,хоч і розумію всю нераціональність суперечок з людьми,з якими я не згідний,з людьми,які самі не вірять у те,що пишуть,чи з людьми,що провокативно розраховують на бурхливу реакцію опонента.Найбільше мене турбує те,що я сам подекуди опускаюся до рівня провокативного спілкування,основною метою якого є не пошук істини,а намір задіти опонента.Але це є окремий вид діалогу із власною совістю.Хоча такій поведінці можна знайти певні виправдання.
Мабуть, правий Цар народів та Зірка Фотограферсу і Корру, який тупо ігнорить всі дискусії і лаконічно, грубо, але правильно відповідає всім тролям і тугодумцям. Постараюсь брати з нього приклад, хоч за результат не ручаюсь)
Нам взагалі не вистачає позитивного настрою та оптимізму, тому я з повагою ставлюсь до тутешньої аудиторії, в яких завжди позитивний настрій. Пам'ятайте, на світі є країни, де наша вранішня кава є неприпустими розкошами, але вони не дозволяють собі марнувати життя на вигадані чи наявні проблеми.
Ось приклад розваленої країни з набагато меншим рівнем життя і правами людини, де набагато буйнішим цвітом цвітуть всі язви суспільства від корупції до проституції--але ж ви оцініть їх настрій і на їхнє ставлення до життя

P.S.В кого дохлий трафік--я не винен )


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.