Казочка про Курченка-Рябу

29 червня 2013, 08:21
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
250

Жили були дід і баба. І була у них Курченко-Ряба. А ще був у них син Стоматолог, який ставив золоті зуби і заробляв великі гроші. Але не ділився з рідними

А були ці дідусь з бабусею такі бідні, що нікого й нічого, крім Курченка, не мали.
Навіть їли лише яйця та городину межигірську.
За їхню доброту Курченко-Ряба знесла золоте яєчко. Ринкова вартість яєчка була 500 мільйонів доларів. Куди там Фаберже!
Але жили вони на хуторі у Вишгородському районі, та й була справа зимою, тому задумали дід з бабою це яйце з'їсти.
Взявся дід бити золоте яйце, та не розбив. Баба била-била. І також не розбила. Покликав дід на допомогу Мінздох і Мінфін. Захарченко бив-бив. І не розбив. Колобов бив-бив. І не розбив, незважаючи на виділену на цю справу субвенцію з державного бюджету.
А з-під лавки за всім цим спостерігало маленьке мишеня. Воно також давно вже не їло, тому задумало золоте яйце собі забрати, якщо дід з бабою і Мінздох з Мінфіном його розбити не можуть. Щоб бути певним, мишеня замовило на свою підтримку кампанію джинси у UMH.
От мишеня вибігло, але не встигло воно взяти яйце у лапки, як те покотилось, наче курс гривні у 2008 році, впало на глиняну підлогу і... розбилось. Та сіренький шкідник не розгубився, він білка свіжого напився разом з бюджетом Херсонської області.
Дід плаче, баба плаче, Захарченко плаче, Колобов плаче, а Курченко-Ряба кудкудахче:
- Не плач, діду, не плач, бабо, не плач, Мінздох, не плач, Мінфін. Зберіть золоті рештки - підете в місто, продасте, гусей і півника купите, а ще нового страуса в Межигір'я. А я знесу вам інше яєчко - не золоте, а просте.
От навесні дід з бабою розбагатіли, а влітку Курченко-Ряба по двору курчаток водила і медіа-холдинг купила


Андрій Лозовий,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВР,РПЛ,Радикальна партія,стоматолог,UMH,Курченко,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,liashko,Межигір'я,Мінфін,казка,медіа-холдинг,Мінздох,Курченко-Ряба
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.