Як держава намагається застосувати соціальні технології проти молоді

15 червня 2013, 17:15
Власник сторінки
0
279
Як держава намагається застосувати соціальні технології проти молоді

Або як «команда Льоні Космоса» хоче повернутися в молодіжну політику

Переглядаючи перелік проектів, що були в поточному році підтримані Мінмолоді та спорту для фінансування за державний кошт, натрапив на «цікаву» ідею.

А звернути увагу на проект мене змусило прізвище відповідального за його реалізацію. Це – ніхто інший як Павло Білоножко, один з колишніх керівників управління молоді Київської міськдержадміністрації – представник «молодої команди» екс-мера Леоніда Черновецького.

Проектом, що поданий від Спілки молодих політологів України, передбачено не що інше, як створення українського аналогу відомої соціальної мережі Фейсбук. Ніколи ще не чув до цього, щоб плагіат був інноваційним підходом, тому вирішив детально розібратися, що ж інноваційного пропонує нам представник «молодої команди». Переглянувши процедуру публічного захисту проекту здивувався ще більше, бо за словами автора проекту, мережа потрібна для промивання мізків підростаючому поколінню.

Так званий український Фейсбук покликаний стримувати протестну активність молоді, контролювати її соціальну активність. Такі не приховані мотиви створення за державний кошт українського Фейсбуку наштовхнули мене на 2 висновки:

1.     Це повна профанація конкурсною комісією проектів, що були підтримані (про це я вже писав у попередньому блозі)

2.     Держава коштом платників податків намагається стримати протестний потенціал молоді перед загрозою «весняних революцій», що поступово насуваються на правлячий режим.

Вважаю, що обидва висновки мають право на існування. Ну а далі буде …

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.