Ого! Комп'ютер ”Розумашка” працює у Вінницькому міському суді

10 червня 2013, 23:22
Власник сторінки
0
254
Ого! Комп ютер ”Розумашка” працює у Вінницькому міському суді

“Розумний комп'ютер” Вінницького міського суду вже втретє обрав суддю Антонюка В.В. для слухання справи за позовом кандидата фармнаук. За попереднім позовом суддя Антонюк В.В. підробив докази у справі

У вівторок, 18 червня 2013 року о 9 годині 30 хвилин, у приміщенні Вінницького міського суду відбудеться попереднє судове засідання за позовною заявою кандидата фармацевтичних наук “Про захист честі, гідності та ділової репутації.

Для розгляду справи “розумний комп'ютер” Вінницького суду знову і втретє обрав суддю Антонюка В.В.

Відповідачі по справі — Вінницькій міській відділ УМВС України, слідчий відділення розслідування злочинів у сфері господарської діяльності Вінницької обласної міліції, старший лейтенант Щетніцька Н.В. та асистент кафедри фармацевтичної хімії Вінницького медуніверситету Ліман Н.С.

Нагадаємо, щоб винести рішення на користь відповідачів за першим позовом кандидата фармнаук до керівництва Вінницького медуніверситету, суддя Антонюк В.В. вигадав та приписав покази 24 свідкам, яких вони не давали й детально описав їх у своєму рішенні та повністю підмінив покази асистента кафедри фармхімії на протилежні - на користь відповідачів. За скоєне він до цих пір не поніс юридичної відповідальності. Крім цього, вказані 24 свідки були заінтересовані в кінцевому результаті справи, тому не повинні були залучатися в статусі свідків, оскільки, насправді, є підозрюваними. Але суддя Антонюк В.В. разом з правоохоронцями свідомо, начеб-то, не розібралися, хто є свідком, а хто підозрюваним. Лише у 2013 р. відкрито п'ять кримінальних проваджень.

Про вчинену підробку доказів суддею Антонюком В.В. до прокуратури надійшла заява. Одразу запрацювала злочинна “правоохоронна” схема з метою не допустити проведення розслідування. Так, вінницькі прокурори, всупереч статті 214 Кримінально-процесуального кодексу України, не внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідних даних про вчинене кримінальне правопорушення суддею Антонюком В.В. і в звязку з цим не провели досудового розслідування. А суддя Вінницького міського суду Чернюк І.В. 17 квітня 2013 року, розглядаючи скаргу заявниці на бездіяльність вінницьких прокурорів, не зобов'язав їх проводити розслідування. На його думку, подана заява за своєю суттю не є заявою про кримінальне правопорушення і невнесення відомостей з цієї заяви до Єдиного реєстру досудових розслідувань не є бездіяльністю прокурора в розумінні положень ст. 303 ч.1 п.1 Кримінально-процесуального кодексу України. Свою ухвалу суддя Чернюк І.В. визначив остаточною та такою, що не підлягає апеляційному оскарженню.

За другим позовом кандидата фармнаук до керівництва Вінницького медуніверситету, суддя Антонюк В.В. відмовив у витребовуванні документації з Вінницького медуніверситета — докази у справі, чим позбавив можливості встановити істину в суді.

Що вигадає суддя Антонюк В.В., розглядаючи третій позов кандидата фармнаук “Про захист честі, гідності та ділової репутації”?

Але, ще давньоримський політик і філософ Марк Туллій Цицерон сказав: "Безкарність - найбільше заохочення злочину".

У відкрите судове засідання 18 червня 2013 року запрошуються журналісти, депутати, громадські діячі та усі небайдужі до корупції у судах та правоохоронних органах.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.