Журналісти - творці історії

06 червня 2013, 07:38
Власник сторінки
Народний депутат України
0
256

З професійним святом!

Шановні журналісти!

Щиро вітаю Вас з професійним святом!

Журналістика - це не робота, а стиль життя. Кожний з вас на своєму робочому місці творить історію – без прикрас відображаючи сучасність. Навіть якщо показана вами дійсність комусь не подобається. Журналістика напряму відображає рівень дотримання прав і свобод у суспільстві. 

Завдяки Вам, шановні журналісти, мільйони читачів, глядачів і слухачів отримують інформацію. Ви той нерв суспільства, який реагує на виклики та болі. Ви завжди на барикадах. Визавжди у центрі подій. Але навіть в таких умовах варто не забувати, що Ваше життя безцінне і що вас чекають вдома.

Засвідчую Вам свою повагу та підтримку. Бажаю, щоб ваше професійне зростання ніколи не зупинялося, а рівень доходів дозволяв працювати чесно. Бажаю здоров’я, щастя, невтомності та змін лише на краще. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.