Прурівці. Троянський кінь України

26 травня 2013, 04:56
Власник сторінки
0
674
Прурівці. Троянський кінь України

Проблема, про яку я буду розповідати далі, має дивну історію. Не секрет, що вороги України використовують різні методи, щоб знищити нашу державу. Проте найкраща зброя — ліквідувати країну зсередини. В

Проблема, про яку я буду розповідати далі, має дивну історію. Не секрет, що вороги України використовують різні методи, щоб знищити нашу державу. Проте найкраща зброя — ліквідувати країну зсередини. Вперше про так званих «прурівців» я почув у славному місті Львів, відпочиваючи у кафе з друзями: студенти позаду мене, один хлопець і дві дівчини, згадали у своїй розмові про нові молодіжні рухи, які неодмінно змінять наше русифіковане та «совєтізоване» суспільство на краще. Що ж такого особливого у них я так і не зрозумів, бо не дуже прислухався.

 Наступного разу мені пощастило побувати у Дніпропетровську. Намагаючись не звертати увагу на російську мову навколо себе, я тим не менше випадково став свідком діалогу двох українофобів на автобусній зупинці. Перший палко доказував, що над «бандітамі»-упівцями, які знищили сотні тисяч чоловік (!) мирного населення потрібно провести історичне розслідування, і як, начебто, жаль, що «не існує такої політичної сили». «Тіпа, как Партія Рєнєсанса?» — засміявся інший. Мене наче струмом ударило. Хотів уже кинутися з кулаками за такі нахабні слова щодо Героїв України, проте в останній момент стримався та задумався. Що ж воно таке, що за ренесансна партія, про яку я чув уже двічі в двох українських містах? І вирішив засісти на вихідних в Інтернет, щоб назбирати інформацію. Результати мене вразили, й ось що дізнався. Ворожі до України режими знову почали будувати стратегію знищення нашої неньки.

 Свій початок «Партія Ренесансу України» бере приблизно з 2011 року. Спочатку це була невелика інтернет-спільнота. Деякий час вона буксувала та взагалі не показувала ознак життя, однак після парламентських виборів 2012 ніби прорвало дамбу. З кількох десятків учасників вона поширилася до десятків тисяч за лічені місяці! Хто керує цим проектом, у мене немає чіткої відповіді. Офіційною версію є така собі «стара гвардія», десятка інтернет-користувачів, які нібито вирішили створити універсальну партію. Проте реальність покрита таємницею.

 Лукшиць Юрій Михайлович — молода особа єврейського походження 1990 року народження, що смикає за ниточки. Хитрий бабій та українофоб, який прославився в Інтернеті циклом статей про розпад України. Безумовно, він звичайний пішак і підкоряється хазяїнові, що залишився у сутінках. Хто цей хазяїн, я навіть спочатку розгубився у версіях, бо останніх велика кількість — Ахметов, Партія регіонів, проросійські організації, спецслужби, Медведчук тощо. Пізніше скоротив до трьох гіпотез: СБУ, Партія регіонів і проросійська рука. На кожну з цих версій є свої аргументи.

 Не віриться, що проектом керує хтось із регіоналів, хоча це можливе пояснення, але тільки справжній ідіот буде створювати політичну силу, абревіатура якої автоматично асоціюється з регіоналівською (Партія Ренесансу України — Партія регіонів України). З іншого боку, олігархи здатні фінансувати прурівців, бо такі ідіоти, як Юрко, їм конче потрібні. Варіант з просуванням інтересів Москви реалістичніший: московіти активізувалися за останні роки з часом приходу до влади у Києві українофобського біло-блакитного режиму, саме тому почали фінансувати путінську підстілку Медведчука. Чом би сюди не додати прурівців, еге ж? Але найвірогіднішим, на мою думку, є інша точка зору: ПРУ — це проект українських спецслужб, зокрема, СБУ. Справа в тому, що Партія Ренесансу також часто асоціюється і з політичною партією «Ренесанс». Кому ж потрібна така плутанина? Ренесансний лідер неодноразово жартував, що працює на Службу безпеки. То чи дійсно це тільки жарт? Врешті-решт, немає жодної гарантії, що така людина, як Лукшиць, взагалі існує. У розмові з прурівцями відчувається психологічний тиск з боку останніх, це не звичайні школярі з неповною освітою, а чудові агенти впливу, головне мета яких зруйнувати українське суспільство.

 Безумовно, не я перший звернув увагу на прурівську небезпеку. Ще кілька тижнів тому у процесі пошуку інформації набрів на статтю «Обережно, Ренесанс!». Який же був у мене вираз обличчя, коли наступного дня не знайшов цієї інтернет-сторінки — сайт знесли, а статтю автора знищили! Збіг? Вороги вирішили, що їхню конспірацію порушили? Тоді у них не вистачає клепок у голові, тому що стаття залишилася на форумах у соціальних мережах.

 Але як же її автор сильно недооцінив небезпеку! Насправді, як бахвалився сам Лукшиць (і це відповідає реальності, треба вміти тільки лічити), їх уже не 17 000, а більше 50 тис. чоловік, не рахуючи спільноти, що їх також репостять. Щупальця ПРУ простягнулися далі соціальних мереж «ВКонтактє» та Facebook, хоча найчастіше прихильники цієї сили зосереджені саме там, де проводить свій вільний час молодь. Прурівці редагують Вікіпедію, переписуючи загально усталені факти всесвітньої й української історії, часто їх можна зустріти на відомих інтернет-форумах, де своїми коментами останні смітять у головах національно-свідомих людей. Ходять чутки, що саме прурівці відповідальні за блокацію націоналістичних груп у соцмережах, вони приклали руки до організації деяких антинаціоналістичних громадських акцій, хоча ззовні ніхто й не думає, що вони тут якимось боком.

 Що ж хочуть зробити ці прурівці, спитаєте ви? Відповідаю. Вони хочуть перетворити національних героїв ОУН-УПА на регіональних! Прихильники цієї сили не мають нічого проти регіональних мов, позиціонують себе як партійці «поміркованого націоналізму» (що воно таке, я так і не зрозумів, це як трішечки вагітний?). При цьому своє негативне ставлення до тризубівців, унсовців чи свободівців ці несповна розуму люди не приховують: у них навіть у програмі прописані пункти про заборону цих організацій! Відзначення радянських свят «Дєнь Побєди», «Дєнь защітніка Отєчеєства», «8 марта» і таке інше ця партія вважає за норму. І всі ці українофобські дії вони прикривають інтелектуалізмом й утопічними ідеями на кшталт побудови України у десятці найрозвиненіших держав світу. Їхні футурологічні мрії — від ілюстрацій до публіцистики — наче гіпноз впливають на погано розвинений молодий мозок. Мені це нагадує лєнінські марення з утопічним присмаком. Неосовки, тьху.

 Звичайні націоналісти сильно недооцінюють наших ворогів. Україна завжди гинула, коли не могла помітити небезпеку якомога раніше. У реальності проект уже давно вийшов за межі Інтернету. У цьому зізнаються деякі прурівці, якщо їх добре розкрутити на розмову, про це повідомляють інші патріоти нашої держави, котрі інколи перетинаються з цими запроданцями. Уже готові до дії осередки у низці міст Південного Сходу України (наскільки мені відомо, це Харків, Донецьк, Дніпропетровськ і Одеса), наразі формуються центри у Києві та Львові. А це означає, коли настане час, проект почне діяти на повну потужність!

 Цього не можна допустити. Справжні захисники України вже розкрили плани ворога: у соціальних мережах створюються групи, основна мета яких діяльність проти Партії Ренесансу, а патріоти поширюють інформацію, щоб розвінчати міфи про цих псевдопатріотів. Націоналісти, будьте пильні, бо тільки ми зможемо врятувати Україну від московської та неожидокомуняцької пошесті! Слава Нації!

 Тарас Корнійчук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.