НАШЕ ЖУРНАЛІСТСЬКЕ РОЗСЛІДУВАННЯ ЩОДО ДТП У ФРАНКІВСЬКУ 7 ТРАВНЯ 2013 року.

15 травня 2013, 09:10
Власник сторінки
0
156
НАШЕ ЖУРНАЛІСТСЬКЕ РОЗСЛІДУВАННЯ ЩОДО  ДТП У ФРАНКІВСЬКУ 7 ТРАВНЯ 2013 року.

Того вечора відбулась дорожньотранспортна пригода, в ході якої мікроавтобус «Фольксваген Транспортер» в'їхав у бетонну опору . У результаті цього ДТП водій мікроавтобуса від отриманих травм помер.

Галас та лавина чуток, що виникли внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, котра сталась в місті Івано-Франківську 7 травня 2013 р. по вулиці Івасюка спонукав нас (Громадське Інтернетбачення Прикарпаття "ФранквськТБ" та студію Мирослава Бойчука) до проведення власного журналістського розслідування щодо цієї резонансної на тільки у нашому місті події.Одразу обумовимось: ряд обставин ще не з'ясовано , адже слідство тільки розпочалось. Провадяться експертизи, опитування свідків, перегляд відеофактажу. Тому окремі відомості будуть неофіційними. ОТОЖ. коротко нагадаємо про суть справи: того вечора відбулась дорожньотранспортна пригода, в ході якої мікроавтобус «Фольксваген Транспортер» в'їхав у бетонну опору лінії електропередач. У результаті цього ДТП водій мікроавтобуса - 33-річний мешканець Івано-Франківська від отриманих травм помер у автомобілі швидкої медичної допомоги по дорозі у лікувальний заклад. 

До нас дійшло кілька версій цієї пригоди, але найбілшого розголосу набули чутки про нібито причетність до цього ДТП, (а, отже, і до смерті водія мікроавтобуса), працівників державтоінспекції.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.