Олег Ляшко кидає політику, щоб зайнятись укладанням Азірівського словника

30 квітня 2013, 12:00
Власник сторінки
Головний редактор газети, сайту "Тарасова Правда"
0
260

Олег Ляшко кидає політику, щоб зайнятись укладанням Азірівського словника

Сьогодні вперше у житті виступав з папірця, - заявив Олег Ляшко спочатку у ВР, а згодом й на своїй сторінці у фейсбуці. - Оскільки хотів виступити на унікальній мові - азірівці, якою володію не досконало, тому довелось читати. Регіонали, тушки і комуністи кричали: "Ганьба!", але мене не цікавить їхня думка, а зірвати мій виступ їм усім не вдалось. Продовжує радикал. - Згодом мені вимкнули мікрофон. Це подвійні стандарти керівництва парламенту, хай тоді вимикають звук і тоді, коли виступає Азірів.

Оскільки виступити до кінця мені не вдалося, пропоную Вам повний текст мого виступу:

 "Добрий дінь, шанівний Микіла Яновіч! Сігодня Вас міжуть відправіти у відстівку. І Ві маєтє туді піті з усімя кровосісямі. Ваш кібінєт міністрів нєефєктівєн, нідіздаітєн. Ві давелі лідей да зубажання. І кіли Ві, гіворячі пра еканоміку, згідуєте папєрєдніків, та я хічю нагадаті Вам, що Ві - прім'єр-міністр вже трі ракі, і мінулій урід Ві теж ачолювалі. Тоєсть Ві сам сібє папєрєднік, панє Азіров.

Кіли міліїни молодіх лідей біз роботі, біз зарплаті - Ві працюіте у пінсійнаму віці і кіжен дінь ходітє у кішчячій магазін. Кіли міліїни пінсіонєров отрімує мінше тісячі грівєн пінсії, Ві атрімуєте двідцять тісяч пінсії.

Вібірці кіжуть Вам: Да пашлі Ви. Урід Азірова має піті у відстівку!"

А загалом по сторінкам соціальних мереж Ляшка можна писати комікси, - той ще троль! То він Азірівкою не задоволений, то опозиція йому не впирається в одне місце, то Порошенко йому пахне не шоколадом, а курятиною, себто тушкою...

Короче, Ляшковський “креатив” чи то “клоунада” єдині в своєму роді, - так піарити себе не вміє ні один сучаний український політик.

Отож, про виспуп на азірівській... Таки пішла чутка по Україні, мовляв наважився Ляшко, молодець, взув Азірова. Принаймні такими фразами рясніли коментарі під відео на youtube, вконтакті, фейсбуці, однокласниках... Однак сам Азіров зрозумів суть “послання” не одразу, а лише тоді, як невгамовний Ляшко кинув йому відеозапис на його ж особисту сторінку в фейсбуці з такими словами: “Азіров ніяк ні ріагіріє на міє звірнення. Мівчіть. Поетаму давілось напісяти іму в фейсбік”. А своїм шанувальникам відчитався: “Ні магу панять, як маглі віключіті міні мікрафон у Вєрхівній Радє, калі я віступав моваю Азірова. Цє пріма діскрімініція діалікту азіровкі і нарушеніє прав лідини. Поетому я запісав повній тєкст звірненя до Микіли Яновіча і, спідіваюсь, пані Азіров іго побічить”.

Результат довго чекати себе не змусив: на другий день радикал вже постив наступний текст:

"Джерело у Кабміні повідомило, що прем'єр-міністр Микола Азаров готує судовий позов проти мене за, як він вважає, образу його честі і гідності моїм виступом на "азірівській мові". Хочу нагадати Азарову, що він як голова уряду зобов'язаний володіти державною мовою згідно Конституції. Якою мовою розмовляти - це право людини, безсумнівно, проте зі статусом прем'єр-міністра не володіти українською - це не лише соромно, це порушення Конституції. І він сміє подавати на мене до суду за те, що я виступів на такому самому діалекті, як він: "Дарагій Микіла Яновіч, Ваш урод ніефєктівєн...". Знаючи корумпованість наших судів, не здивуюсь, якщо Азаров виграє позов проти мене. Але хочу попередити його і решту регіоналів: скоро український народ судитиме вас трибуналом!"

Ось так, за короткий час Ляшко освоїв азіровку, вже й упоряджувати розмовний словник за авторством Міколі Янавіча спокійно може.... Було б бажання!

А тим часов, за Олежку взявся Чечетов, який не на жарт образився на “неправильний радикальний законопроект” Ляшка. Дозволимо собі знову процитувати найрадикальнішого радикала країни:

"Нема слів. Заступник голови фракції Партії регіонів, головний "диригент" парламентської більшості Михайло Чечетов порівняв мене зі Сталіним, точніше заявив, що Ляшко ще гірше. Пенсіонер Чечетов вважає, що зареєстровані мною у Верховній Раді законопроекти про заборону пенсіонерам бути депутатами парламенту і обіймати посади на державній службі - не правильні.

"Для управления государством мало быть умным, нужен еще и опыт, поэтому даже Иосиф Сталин не делал того, что предлагает Олег Ляшко" - вважає Чечетов.

Михайло Васильович, вчіть історію, Сталін і теоретично не міг проявляти таку ініціативу, бо сам був керівником Радянського Союзу (офіційна назва посади за роки його правління змінював аж тричі) зокрема і у пенсійному віці. І з посади цей кривавий тиран пішов тільки вперед ногами - на той світ.

Щодо досвіду, то Чечетов правий. У більшості старих чиновників і депутатів справді дуже багатий досвід. Досвід красти і розпоряджатися коштами бюджету, наче своїми особистими. Досвід обманювати людей і не виконувати передвиборчі обіцянки. Досвід розправи над політичними опонентами шляхом репресій. Досвід не пускати розумну і енергійну молодь у владу, а самим сидіти на Печерських пагорбах десятки років, водночас протягуючи на посади своїх дітей, онуків, коханок, медсестер, водіїв, охоронців, масажисток.

Добре розумію, чому Чечетов та інші депутати, які сидять у Верховній Раді по 20 років і, наче пеньки мохом пообростали, критикують мої законопроекти. Чечетов, Рибак, Звягільський, Кужель, Яворівський, Федорчук та інші парламентські пенсіонери хочуть, як і Сталін і Брєжнєв, обіймати посади до самої смерті.

Вони роблять усе можливе і неможливе, щоб не пустити свіжу кров у парламент.

І тому наше сьогодення - це епоха застою у XXI столітті.

А якщо вже згадувати Сталіна, то смішно порівнювати із ним мене, демократичного політика, автора законопроекту про заборону Компартії. На Сталіна своїми діями схожий якраз "вождь" Чечетова та решти регіоналів Віктор Янукович. Теж, до речі, пенсіонер".

Кинув Ляшко свою “кузьку” і в сторону шоколадного зайця всеукраїнського масштабу Петра Порошенка:

"Яка опозиція - такий і кандидат. Регіоналівський вовк у овечій опозиційній шкурі. В ефірі свого "5 каналу" Петро Порошенко фактично підтвердив, що саме його так звана опозиція виставить у мери Києва. Виставляти у мери Порошенка - це плювок у душу виборцям, які підтримували опозиційні сили. Це подарунок Януковичу, адже Порошенко у одній зв'язці з ним. Без емоцій - лише факти. Порошенко не голосував за відставку уряду Азарова. Порошенко голосував за призначення Соркіна головою НБУ. Порошенко працював міністром економіки в уряді Азарова. Порошенко - співзасновник Партії регіонів. Порошенко - типовий олігарх, який завжди намагається бути при владі, щоб лобіювати свій бізнес. Порошенко у 2005 році розвалював коаліцію демократичних сил, внаслідок чого прем'єр-міністр Юлія Тимошенко була відправлена у відставку. Порошенко вручну керує своїм "5 каналом", який є найбільш цензурованим телеканалом в Україні. Порошенко завжди шукає спільну мову з владою, якою б вона не була.

Регіонали розуміють, що по-чесному київські вибори вони не виграють, а масові фальсифікації у столиці майже неможливо організувати. Тож влада іде на хитрість: виставляє під брендом "єдиного опозиційного" свого представника - свого троянського коня. Ганьба "опозиційним" вождикам, які продалися олігарху Порошенку, зрадивши своїх виборців..."

Є відчуття, що ще кілька постів такого тонкого тролінгу й Ляшку прийдеться заново повторювати тюремну “феню”.

Фамілії пілітічних діїчів на азірівці:

Януківіч,

Тімашенка,

Азіров,

Кліко,

Яйценік,

Лішко,

Рібак,

Тягнибік,

Парашенка,

Сімінєнка,

Єфрімів,

Гріцінко,

Клієв,

Трачінов,

Лівочкін,

Бігуслівська,

Кіжуль,

Тігіпок,

Кітірінчік,

Арбузів,

Ющінок,

Кілітнік

Біндорінка,

Дупів,

Влісінко,

Чічіткін

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.