«…незалежно яким важким є твій «життєвий хрест», його завжди легше нести, коли п

22 квітня 2013, 10:10
Власник сторінки
військовий журналіст
0
205

Понад півсотні військовослужбовців Івано-Франківського військового гарнізону взяли участь у загальноміській «Хресній дорозі».

Понад півсотні військовослужбовців Івано-Франківського військового гарнізону взяли участь у загальноміській «Хресній дорозі». Традиційно військовослужбовцям довірили нести хрест від 11-ої до 12-ої станції. До речі, цей хрест створено за біблійними описами, подібним до того, який ніс Ісус прямуючи на страту.

-         Ми завжди з вдячністю ставимось до пропозиції громади та священнослужителів Івано-Франківська взяти участь у цьому знаменному ритуалі, - наголосив заступник начальника Івано-Франківського військового гарнізону з виховної роботи підполковник Любомир Демчук.-  Це сприяє духовному вихованню наших солдат і офіцерів.

Потрібно зауважити, що військовослужбовців для участі у цій церемонії відбирають виключно на добровільних засадах. Причому бажаючих завжди чимало. Особливо потрапити на «Хресну дорогу» бажають солдати строкової служби, які приїхали до Прикарпаття із східних областей України.

-         Мені дуже приємно, що люди в одностроях кожного року, разом з пересічними городянами приймають участь у наших святах, - висловив свою позицію городянин Микола Мацюк. – Це свідчить про те, що українська армія дійсно з народом, що дух наших воїнів виховується в рамках високої моралі і шани до людей нашої держави. І переконаний, що таким чином вони відчують, що незалежно яким важким є твій «життєвий хрест», його завжди легше нести, коли поруч є надійні друзі.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

Фото підполковника Любомира Демчука.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.