Шлях у небо буде без вибоїн

18 квітня 2013, 16:47
Власник сторінки
військовий журналіст
0
223
Шлях у небо буде без вибоїн

Військові ремонтують дороги для крилатих машин

На відміну від Укравтодору військовослужбовці батальйону аеродромно-технічного забезпечення 114-ї  Івано-Франківської бригади тактичної авіації, що дислокується в Івано-Франківську, користуються кожним погожим днем, щоб відремонтувати ушкоджені зимою дороги для своїх крилатих машин.

-         Відразу, як встановилась суха сонячна погода, ми провели експертизу всіх смуг, які використовуються під час польотів, - розповів командир БАТЗ підполковник Олександр Мосорюк. – Встановлені та відміченні місця ушкоджень, вибоїн тощо. Проведено розрахунок необхідних сил та засобів для ремонту смуг.

На даний момент вже відремонтовано 99 відсотків злітно-посадочних та руліжних смуг. Усі небезпечні вибоїни, що утворились після експлуатації аеродрому взимку, залиті спеціальним в’язким розчином. Отже, красені-винищувачі будуть здійматись у небо і повертатись на землю по рівній та безпечній поверхні. Тепер спеціалісти БАТЗ візьмуться за забезпечення орнітологічної безпеки польотів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: армія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.