SALE!

17 квітня 2013, 17:08
Власник сторінки
0
200

як не розпродати свій мозок на розпродажі:)

Ох вже ці знижки:)) Просто затмарюють розум своїми вигідними пропозиціями! 25%, 50%, 70%...  Ночі знижок.. Мммм... Як стриматись?)

Збираємось, займаємо черги, вистоюємо їх аби лише отримати річ, що сподобалась за трішки меншою ціною. Але... 

Чесно, я не одноразово сама бувала на таких "Shopping Night", щоправда нічого так і не купувала, більшою мірою дивилася просто на поведінку оточуючих. Скажу Вам, це забавляє)

А якщо ж подивитися на всі ці розпродажі та знижки з іншого, більш свідомого погляду, аналізуючи всі деталі, що ми маємо?

За декілька тижнів до розпродажу, а то й за декілька днів, ціна на певний товар зростає, скажімо на 150%. О 22.00 (ну як зазвичай), вишуковується черга до цього магазину, тому що тут шалена знижка 35%! Дивно, правда? Навіть смішно))) Декілька разів, я просто чула від самих покупців вигуки здивування "Як?! Ця кофтина на минулому тижні коштувала вдвічі менше!". Коштувала. Вже не коштує)

Які бувають види так званих знижок. Найперша, і мабуть найпоширеніша - дисконтна. Вам дають пластикову картку з мінімальним відсотком знижки, з надією, що ви станете їхнім постійним клієнтом.

Прогресивні знижки - чим більше купили, тим більша знижка (але запевняю, тут слід бути дуже обережними, касири бувають дуже спритними, тому краще перепитати яка сума знижки та перевірити її на чеку).

Рекламні знижки - яскраві банери, рекламні листівки про великі розпродажі...  Ну щось типу "Магазин зачиняється, фінальний розпродаж!". Щоправда, після "фінального розпродажу" магазин спокійно продовжує свою роботу... Передумали:)

Все ці знижки суто психологічний хід, навіть дослідження довели. Маючи повний шкаф речей, ми все одно купуємо не потрібний нам одяг. Я б навіть назвала це певним заохоченням себе, а справді, чому б себе не побалувати, я ж заслуговую))

Всі ми заслуговуємо, але все ж варто пам'ятати: магазини ніколи не продадуть нічого собі у збиток

;)))


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.