Волейбольний турнір

09 квітня 2013, 13:55
Власник сторінки
0
169

6-7 квітня 2012 року в смт. Ємільчине за підтримки першого секретаря Житомирського обласного комітету КПУ, депутата обласної ради М. М. Тимошенка проходив міжобласний турнір по волейболу серед дівчат

Вболівальники побачили дуже цікаву, змістовну гру. Було все: напружені матчі, вирвані в останній момент перемоги, чесна спортивна боротьба, та драматичні фінали. Команд багато, а переможець лише один, і, зрозуміло, з яким настроєм на перемогу грала кожна команда. Боротьба на спортивному майданчику була настільки запеклою, що закриття турніру відбулось на дві години пізніше, ніж було заплановано організаторами. Призові місця зайняли: у молодші віковій категорії ІІІ місце виборола команда смт. Лугини, ІІ місце зайняли волейболістки з м. Ірпінь, переможцями стали наші сусіди – команда м. Коростень. У старшій віковій категорії ІІІ місце здобули спортсменки з м. Ірпінь, ІІ місце дісталося господарям команді смт. Ємільчине, перемогу святкували юні волейболістки з нашого обласного центру – м. Житомир. Були також визначені кращі гравці на своїх позиціях.

Нагороджував призерів та переможців Йосип Карлович Войтківський. Напевно, на все життя запам'ятають дівчата це свято на честь сивочолого ветерана, з рук якого отримали медалі, дипломи та спортивні кубки. Віриться, що доля ще не раз принесе всім учасникам спортивні успіхи у змаганнях, та щасливе подальше життя.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.