Як компанії фанів соц мереж збирають?

09 квітня 2013, 12:03
Власник сторінки
0
170
Як компанії фанів соц мереж збирають?

Майже у кожного є своя сторінка в соціальній мережі. Дедалі більше сторінок з’являється у різних компаній, на яких вони збирають фанів, проводять конкурси,

 

Майже у кожного є своя сторінка в соціальній мережі. Дедалі більше сторінок з’являється у різних компаній, на яких вони збирають фанів, проводять конкурси, акції, а також просто розважають публіку, доречними і не зовсім  приколами, фразами, які зокрема стосуються пропонованих товарів і послуг.  

Майже не залишилося байдужих компаній до соціальних мереж.

Це дуже позитивно, адже розважаючись можна дізнатися про щось важливе, або навіть виграти якийсь приз.

 

Деякі компанії навіть нагороджують просто за активність на їх сторінках. З цього виграють усі -  і активні фани, і компанії, які таким чином залучили нових користувачів.  

 

Існують спеціальні програми для підрахунку активності учасників групи, що виключає можливість підтасовки балів.

Мені здається,що компаніям, чиїми товарами та послугами, користуються щодня простіше розважити цільову аудиторію та нагородити, ніж тим компаніям, які просувають не такі загально популярні речі – меблі, нерухомість, ювелірні вироби, будівельні матеріали, вікна, тощо.

Адже нагороджувати фанів  дрібницями такі компанії не будуть. Прикольною вийшла акція для фанів від компанії «Віконда» в соц. мережі Facebook, переможці  якої дізналися багато корисного про свої вікна.

наприклад , що можна не підпирати стулку предметами домашнього побуту, щоб зафіксувати її. Для цього достатньо встановити обмежувач повороту стулки («ледачу стулку»).

А щоб не хвилюватися щохвилини за маленьку дитину, яка може випасти з вікна, досить встановити додатковий елемент фурнітури - «віконну няню», що не обов’язково заклеювати вікна харчовою фольгою, щоб позбутися спеки й вберегти предмети в кімнаті від вигоряння. Це зробить сонцезахисний склопакет.

Завдяки таким акціям як «Фан тижня»  вся Україна дізналася, що досконалість не має меж. І гарні вікна можна зробити ще кращими. Основні фан-зони України (з яких областей переможці): Запорізька, Дніпропетровська, Донецька, Київська, Херсонська.

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.