Актуальні проблеми громади

03 квітня 2013, 10:34
Власник сторінки
0
168

Робота депутата

2 квітня 2013 року  відбувся схід територіальної громади Рясненської сільської ради. В роботі якого взяли участь перший секретар Житомирського обкому Компартії України, керівник фракції Комуністичної партії України в Житомирській облраді Тимошенко Микола Михайлович, депутат Ємільчинської районної ради від КПУ Ятлук Сергій Сергійович, член бюро Ємільчинського РК КПУ Сидорчук Микола Володимирович, помічник Миколи Михайловича в обласній раді, другий секретар Ємільчинського РК КПУ Сергій Кучер.

Сільський голова В. Л. Гордієнко відзвітував про роботу за минулий рік. В його обговоренні взяли активну участь присутні на сході жителі населених пунктів. Виступили депутати Ємільчинської райради – С.С. Ятлук, та В.С. Галіцький. На головних проблемах громади зробив акцент М.М. Тимошенко. Микола Михайлович розповів присутнім про боротьбу комуністів за права простого народу, про захист інтересів жителів Ємільчинщини, депутатами –комуністами всіх рівнів – від сільських рад до Верховної ради та комуністами нашого району. Пообіцяв взяти під свій контроль вирішення ряду проблем громади, зокрема відновлення обеліску загиблим у Великій Вітчизняній війні односельчанам, подарував комплект футбольної форми місцевій команді.

Після закінчення сходу села М.М. Тимошенко разом з жителями села відвідав церкву Святої Параскеви, віддав данину поваги покійному священику отцю Миколаю, який 59 років ніс Слово Боже людям.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.