Сумний ювілей

01 квітня 2013, 07:26
Власник сторінки
0
117

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку та Броварська міжрайонна Прокуратура підготувала до ювілею ПАТ «Броварський шиноремонтний завод» подарунок.

Не дуже приємний подарунок до ювілею ПАТ «Броварський шиноремонтний завод» підготувала Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку та  Броварська міжрайонна Прокуратура.

Згідно позову Броварської міжрайонної  Прокуратури  та Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку  в 2012 році ПАТ «Броварський шиноремонтний завод» програло  справу у Київському апеляційному адміністративному суді   та  тим самим зобов'язане  виплатити  штраф у розмірі 510 000 грн.  До примусового стягнення цих коштів вже приступив відділ державної виконавчої служби Броварського міськрайонного управління юстиції.

Таким чином привітати в липні місяці 2013 року трудовий колектив, адміністрацію та профспілковий комітет ПАТ «Броварський шиноремонтний завод» з 50-річчям підприємства та побажати всім працівникам стабільної роботи, а родинам сімейного благополуччя, статків та щастя навряд чи кому прийдеться, тому що таку купу грошей підприємство не зможе сплатити без процедури відновлення платоспроможності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.