«Два вовки»

08 березня 2013, 09:12
Власник сторінки
0
354
«Два вовки»

Зробіть свій вибір.

Свою розповідь я хочу розпочати з одної легенди, яка мені дуже сподобалася.

 

Якось вождь племені Мудра Сова розмовляв зі своїм онуком:

- Чому на світі є лихі люди? – запитав хлопчик.

- Злих людей нема. В кожній людині точиться боротьба дуже схожа на боротьбу двох вовків. Один вовк це уособлення всього злого. Інший вовк це уособлення всього доброго та прекрасного.

Маленький хлопчик розчулений словами діда на декілька митей затих а потім запитав:

-А який вовк насамкінець перемагає?

Дід відповів:

- Перемагає той вовк якого ти годуєш…

 

В людині живе дві половини добра та зло. Але людина повинна зробити свій вибір на який бік стати. Іноді люди вибирають не те. І тоді все життя іде неправильно.

Зробивши свій вибір на сторону зла Ви можете залишитися з нічим. Стати вигнанцем у власній сімї, залишитися без друзів, але найгірше це почати деградувати. Коли людина деградує то вона нічого вже не може. Людина після того як почне деградувати не зможе переобрати. Вона залишиться одна у всьому світі. Стати злою людиною це не означає почати пити, курити це означає залишитися без душі. Якщо людина збагатіла, але хоче більше і більше грошей получити, то цілі отримання грошей не завжди правдиві, справедливі, добрі. Саме в цей час вона втрачає душу.

Зробивши вибір на користь добра Ви будете справжньою людиною, гідним сином своїх предків. Ви зможете добитися успіху.  Піклуватися про дітей,сімю. Ви будете радіти життю разом з своїми друзями та родичами. Але все ж таки пам’ятайте легко перетворитися з доброї людини в злу а от назад дуже тяжко.

Зробіть свій вибір щоб не було пізно. І якщо ви стали доброю людиною залишайтеся такою якою Ви є)

 

Дякую що прочитали це)

 

P.s. Дівчата зі святом Вас. Всього вам найкращого)))

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.