Справжні друзі)

08 березня 2013, 06:38
Власник сторінки
0
686
Справжні друзі)

Дякую за те, що Ви поруч.

Спочатку я не міг збагнути, що це за приказка: « Не имей сто рублей, а имей сто друзей!»

Але коли трапилася  біда я зрозумів її.

 Друзі створені для того, щоб допомагати, іноді виручати, але найбільше це – підтримувати. Завдяки їхній підтримці ми здатні на багато речей, які не могли зробити без них. Коли трапиться біда то тільки істинний, справжній друг допоможе. Тим друзям, які відразу заховалися, тобто відмовилися, то Ви можете сказати їм: «До побачення». Зі мною таке також трапилося, і це допомогло знайти справжніх друзів. Виявилося, що з багатьох друзів мені допомогли лише декілька. Дійсно справжніх друзів. І я їм дуже вдячний. Вдячний за їхню просту підтримку. Але найбільше мене вразило, що я помилявся вибираючи собі справжнього друга.  Цей друг мені відразу ж відмовив пояснюючи це тим, що це мої проблеми. І тепер я дуже вдячний долі за таку перевірку. Вона допомогла мені знайти мені свого найкращого друга, і викреслити з мого життя того в кому я помилявся. І кому випала така доля, тобто перевірити  своїх друзів, зробіть це. Ця можливість допоможе вам вияснити хто для Вас справжній друг.

Також якщо у Вас є друг ви довіряйте йому і ніколи не відступіться від нього, адже колись вам також знадобиться допомога, і ви обов’язково до нього звернетесь, і  відповідь ви почуєте ту саму яку самі сказали йому.

Шановні знайдіть для себе справжнього друга, який вас не зрадить ,і буде підтримувати вас, і сприймати вас, таким який ви Є. Я дуже вдячний долі за свого друга, якого вона мені подарувала.

Я з впевненістю можу сказати що ті друзі які у мене залишилися вони справжні. Ті хто читав мою попередню історію мене зрозуміють.

Якщо у вас трапилася подібна історія напишіть мені, мені буде дуже приємно знайти ще нового друга)

Дякую за те що прочитали мою історію)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.