Лідери опозиції ЗРАДИЛИ ТИМОШЕНКО!

08 листопада 2012, 16:45
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
1164
Лідери опозиції ЗРАДИЛИ ТИМОШЕНКО!

Вона чітко знає, що Яценюк, Кличко, Тягнибок, усі вони мають амбіції стати Президентами, а вона для них найсильніший конкурент

Тимошенко через свого адвоката передала листа, вона проти того на що погодився Яценюк+Тягнибок+Кличко. Вона просить не погоджуватися на перевибори на п'яти округах, а рахувати те, що є, і в усіх гарячих точках  України ! Судячи із листа вона хотіла повністю анулювати вибори і винести повну недовіру цій владі, але вочевидь, що й не дивно, чітко побачила що її зрадили, і вся політика пішла без неї. Наводжу приклад: під стінами ЦВК, жоден із лідерів про неї не згадав, і звісно, що вона це бачила, і зробила відповідні висновки. Цей лист не був відданий Турчинову, Власенку, чи Яценюку, чомусь його вона передала іншою людиною, можливо думала, що ці опозиціонери просто його прочитають поміж рядками, або й взагалі "з часом", коли вже оголосять вибори. Вона чітко знає, що Яценюк, Кличко, Тягнибок, усі вони мають амбіції стати Президентами, а вона для них найсильніший конкурент, якого краще тримати за ґратами. Це зрада, це реальна зрада!   Вона побачила, що вчорашніх її друзів все влаштовує, а її навмисно виставляють перед народом капризною істеричкою, тому лист був трішечки не той, якого б їй хотілося написати людям. Спочатку вона просила перевиборів, але зрозуміла, що її покинула ОО. Народ, це правда, на жаль. Я серйозно! Стільки можна підтримувати зрадників? 
P.S. "Після того, як цей текст я розмістила на своїй офіційній сторінці в ФБ, відразу відписався Сергій Власенко, який написав "То Ірма: ЮВ не передала мені, бо я на її прохання був у відрядженні і сьогодні я попросив Плахотнюка її провідати. Буду у неї завтра. А ця її позиція повністю збігається із тим, що я написав у ФБ ще декілька днів тому."  Тому прошу вибачення, що передчасно записала Власенка у зрадники.  Хоча, тепер думаю, що  він єдиний її дочекається. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.