Примусово не виселяють але борги виставляють

02 листопада 2012, 15:09
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
424
Примусово не виселяють але борги виставляють

Університет в свою чергу проголосив необхідність сплати багатотисячного боргу з кожної родини війсковослужбовців та ветеранів ЗСУ - мешканців гуртожитку №11 - всупереч договірним умовам.

За дорученням першого заступника Міністра оборони України Олександра Олійника, черговий прийом громадян з особистих питань проводив заступник Міністра оборони України — керівник апарату Володимир Можаровський.

На що найближчим часом можуть розраховувати безквартирні військовослужбовці столичного гарнізону? Це основне питання, яке хвилювало відвідувачів.

— Яким чином і коли буде вирішене житлове питання мешканців гуртожитку Київського національного університету імені Шевченка? — запитав голова ініціативної групи.

— Сьогодні відселення 27 сімей військовослужбовців та осіб, звільнених у запас або відставку, стримується через обмеженість видатків на будівництво та закупівлю житла. До того ж забезпечення житлом для постійного проживання в Києві осіб, які мешкають у гуртожитку університету, раніше за тих, що перебувають на квартобліку попереду них і мають рівнозначні пільги, призведе до обмеження прав останніх на житло. Тому з таким варіантом відселення з гуртожитку не погоджується житлова комісія столичного гарнізону.

У зв’язку з цим надання житла в Києві мешканцям гуртожитку буде здійснюватися згідно з чергою та з урахуванням пільг.

У Міністерстві оборони також ухвалено рішення про закупівлю житла в населених пунктах Київської області, до якого планується відселити (за їхньою згодою) осіб, які звільнені в запас і відставку.

Одночасно опрацьовується питання тимчасового розміщення сімей військовослужбовців, які мешкають у гуртожитку та на цей час служать, у переобладнаних будівлях Київського гарнізону, до виділення їм іншого житла.

Словом, нікого з гуртожитку університету примусово не виселятимуть. 

Володимир КАМЕНЕЦЬКИЙ,
«Народна армія»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: армия,офицеры,Саламатин,военбомжи,Военбомжи Украины,Храмченко,Міноборони,Можаровский,Пляцук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.