ВІТАЛІЙ ЧУДНОВСЬКИЙ ЧИПЛЯЄТЬСЯ ЗА ОСТАННІ НАДІЇ І АТАКУЄ ПОШТУ

24 жовтня 2012, 19:07
Власник сторінки
журналіст
0
262
ВІТАЛІЙ ЧУДНОВСЬКИЙ ЧИПЛЯЄТЬСЯ ЗА ОСТАННІ НАДІЇ І АТАКУЄ ПОШТУ

Треба було до листа 100 грн. додати!

Перевіряючи пошту, я навіть не думала, що можу бути поставлена у шок від такого «паперового меседжу». Чекала лист від коханого, а отримала – навпаки.



     Не думаю, що тільки я зіштовхнулася з таким закликом. Відкриваючи вчора у підїзді власну поштову скриню, рука намацала продовгуватий конверт. Прочитавши імя адресанта – зраділа і, відразу, обурилась. Зраділа, бо раптом бонусні 100 грн. знайду, а обурилась – ну самі вже здогадайтесь, чому. Але, на жаль, у конверті був лише лист із закликом голосувати за всім відомого «волонтера», що роздає «паперових Шевченків».



Початок листа говорить про те, що «вісімнадцятиріччя – чудова пора у житі кожної людини. Це початок молодості, це нові знайомства і нові відкриття.» (ніби до 18-тиріччя не було ні нових знайомств, ні нових відкриттів) Але найголовніше полягає у тому, що я вже давно перейшла позначку «18». Невже пан Чудновський хоче завоювати прихильність зменшенням віку виборців? Чи це просто остання надія після мітингу у центрі Білої Церкви?  

Також у листі Віталій Олегович пише, що вірить у себе. А у свій народ що, не вірить?

Далі йде стандартна система «вибери мене, вибери мене, бо я – найкращий», але навряд це суттєво вплине на рішення виборців. Займіться краще справами, а не псуванням паперу.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.