П’ЯНА ВИТІВКА ЧИ НЕВДАЛИЙ ПІАР-ХІД ПАРТІЇ РЕГІОНІВ?

22 жовтня 2012, 22:00
Власник сторінки
журналіст
0
361
П’ЯНА ВИТІВКА ЧИ НЕВДАЛИЙ ПІАР-ХІД ПАРТІЇ РЕГІОНІВ?

Політична «Кармеліта»

Цього року передвиборча гонка і справді не нудна. Кожного дня відбуваються і шокують такі сенсації, що  народ не встигає зловити щелепу. Яскравим прикладом такого джерела політичних «страстєй» є Білоцерківський 90-тий виборчий округ. Днями білоцерківці спостерігали ще один передвиборчий казус.

         На центральному пляжі міста 21 жовтня відбулася акція «Небесний ліхтарик надії», яка зібрала молодь міста. Даний захід був проведений у підтримку наймолодшого кандидата у народні депутати, що балотується по 90-му округу від партії «УДАР», Романа Григоришина. Вечір почався яскраво: гучна українська музика, ліхтарики з бажаннями в небі, фото на память тощо. Як тут підбігла пані в синій камізельці Партії Регіонів і майже перед носом вкрала червоний прапор «УДАРУ». Побачивши це, Роман побіг за крадійкою. Але та передала «естафету» своїй колезі, яку і «піймав на гарячому» Григоришин, та втекла з місця злочину. Піймана жертва, яка вже, мабуть, приховувала синій желет під курткою, почала оправдовуватися, буцімто хотіла зі своїми колегами взяти прапор для того, щоб повісити у себе в селі. Але де саме вона хотіла це зробити і чому представники Партії Регіонів крадуть «ударівські» прапори – не відомо.

         Побачивши диктофон, пані з села, де підтримують «УДАР», мало не вибила техніку з рук, аргументуючи це тим, що не хоче спілкуватися для запису. Яскравим «аксесуаром» сільської компанії була «алкогольна аура», що літала у колі сільських «фанатів УДАРУ».

         « Провокаторів багато. Але більше всього, що це люди перебільшили дозу алкоголю і їм немає чим зайнятися» - прокоментував дану ситуацію Роман Григоришин.

Анжела Горобинська

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.