Шановні Сквиряни!

09 жовтня 2012, 09:27
Власник сторінки
правозащитник, депутат Сквирского райсовета Киевской обл., председатель независимого Профсоюза работников отрасли земельных отно
0
328

Наближаються вибори. Наближаються вибори. В зв’язку з цим активізувалися політичні сили...

....самовисуванці та інші діячі, які б’ючи себе в груди, розказують як вони славно зранку до вечора будуть захищати Ваші інтереси у Верховній Раді України. Здебільшого люди добре розуміють ціну цим черговим обіцянкам. Та на всяк випадок, хочу привести декілька міркувань з цього приводу.

2 роки тому назад я їздив по селах, зустрічався з Вами і обіцяв захищати Ваші права та інтереси. Цим своїм обіцянкам я не зрадив. Вже 2 роки поспіль я захищаю жителів Сквирщини і, враховуючи таку мою діяльність та її результати, люди попросили мене балотуватися до Верховної Ради України.

Скажу Вам відверто, що перед прийняттям цього важливого рішення, я доволі довго вагався. Адже добре розумів, що для перемоги на виборах потрібні великі кошти, яких я, на жаль, не маю, оскільки не краду, не «деребаню» і не беру хабарів. Та все ж таки вирішив балотуватися у народні депутати України, бо на мій погляд, я маю набагато більше, ніж гроші. Я маю довіру людей! І це спонукало мене зважитися на такий рішучий крок.

Цю довіру я заслужив своєю дворічною наполегливою працею. На відміну від інших кандидатів, які активізують свою громадську діяльність лише в період передвиборчої кампанії, відкрив власну громадську приймальню практично з першого дня моєї роботи в якості депутата Сквирської районної ради. І на сьогодні, якщо у людини на Сквирщині трапляється якась проблема, вона шукає її вирішення не у коридорах влади, а звертається за допомогою до мене. І я вважаю, що це яскравий доказ позитивної оцінки моєї депутатської діяльності.

Не хвалячись, а лише для більшої наочності, перелічу деякі здобутки:

- сотні Сквирян 13 квітня 2012 року отримали свої довгоочікувані державні акти на земельні ділянки;

- відстоював та захищав 140 га лісу вздовж ріки Роставиця в
с. Шамраївка;

- ініціював збори села в с. Антонів, на яких були підняті та вирішені нагальні проблеми громади;

- провів мітинг з приводу протидії закриттю хірургічного та пологового відділення Сквирської Центральної районної лікарні;

- разом з Шамраївчанами відстояв Дубове урочище, що є улюбленим місцем відпочинку місцевого населення;

- піймав за «лапу» голову Сквирської районної державної адміністрації, який «подеребанив» 50 га землі біля с. Великополовецьке, а також  його синулю, який порізав на металобрухт справне обладнання котельні в
м. Сквира.

            І це далеко не повний перелік того, що я зробив для Сквирщини. Достатньо тільки сказати, що протягом цих двох років до мене звернулося понад дві тисячі Сквирян. Я не буду брехати, що всім допоміг, але переважна більшість (близько 1500 людей) отримали той захист і допомогу за якими до мене йшли. І я цим пишаюсь!

            Влада мене боїться і всіляко перешкоджає. Через це, як Ви знаєте, Сквирський район був розділений на два одномандатні виборчі округи. Одна третина району відійшла до 91-го виборчого округу, а дві третіх району - до 92-го. Це було зроблено спеціально, щоб не дати можливості проголосувати за мене тим людям, які хотіли це зробити. Судячи із відгуків місцевого населення, мою кандидатуру у Сквирському районі підтримують близько 60% виборців. І це дає мені підстави бути впевненим в перемозі на цих виборах.

            Відверто дивує дитяча поведінка осіб, які заляпують фарбою мої зображення на біл-бордах. Я сприймаю це як підтвердження їх безсилля у протистоянні мені та моїм добрим справам. Оскільки все на що здатні ці люди – по ночах, як крадії, займатися подібною «дурнею».

            Хочу звернутися до пана Горбалінського. Миколо Дмитровичу! Чи згодні Ви, що людина яка це робить, явно психічно хвора? Адже адекватною таку поведінку назвати тяжко.

Та не зважаючи на всі перешкоди, я працював, працюю і буду працювати на благо Сквирян і Сквирського району. Я впевнений, що люди самі розберуться, хто в черговий раз приїхав пообіцяти перед виборами, а хто дійсно працює і відповідає за свої слова.

            Вірю, справедливість переможе!

Щиро Ваш, Дмитро Філіпчук.

 

             

           

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.