Майбутнє України - погляд на 50 років у перед.

02 жовтня 2012, 06:25
Власник сторінки
0
438

Роль України у Теорії так званого "Золотого мільярду"

Україну чекає доля прикордонного штату Європи?

Є одна теорія, правда до жаху конспірологічна, однак підкріплена деякими фактами і, головне, що відбуваються зараз подіями. Відповідно до цієї теорії якась світова еліта, можливо, з найкращих спонукань, турбувалася майбутнім людства (так як саме людство цим не турбувався). Назвіть цю еліту як хочете: масони, Тристороння комісія, Більдерберзький клуб і т.д. - Якщо все це правда, то деталей ми все одно ніколи не дізнаємося. Головне, що у цієї еліти є об'єднуючий центр, воля, фінансові ресурси та представники в керівництві провідних держав і наддержавних утворень.

І в результаті детального дослідження із залученням кращих умів ця еліта прийшла до висновку, що людство знищить себе через непомірне споживання ресурсів. Відбувалося це все в 1970-х: «холодні» і «гарячі» війни, нафтовий шок, десятикратне зростання вартості золота, хіпі, різке погіршення екології, цивільні права для негрів і т.д ... Загалом, здавалося, що кінець світу вже недалеко .

Так от, загрозу вони побачили в тому, що населення планети збільшується, споживання ресурсів у країнах, що розвиваються збільшується стрибкоподібно, а самі ресурси - тільки зменшуються. І проблему цю за рахунок простого ресурсозбереження принципово не вирішити - технічний прогрес не встигає за збільшенням споживання ресурсів. Рано чи пізно (років через 30-50) нафти реально не буде вистачати на енергію для навіть економних лампочок. І землі для сільгоспвиробництва вже скоро буде не вистачати, а якщо вирубаємо лісу - то здохнемо без кисню. А якщо залишимо лісу і займемо частина площ під сонячні електростанції або біопаливо (а саме це доведеться зробити коли закінчиться нафта) - то настане масовий голод. В результаті цих подій у більшості населення світу буде два виходи: смерть від голоду (холоду, нестачі одягу і т.д.) або війна за ресурси. А війна тоді буде жорсткою: атомні бомби до тієї епохи, по ідеї, з'являться навіть у повстанців в Зімбабве. Загалом, кінець історії - тільки не за Фукуямою, а по Фаллауту 1-3.

І ось вирішила еліта, що людство потрібно скорочувати - чисто по Мальтусу.

Залишимо Золотий Мільярд, точніше 500 000 000 еліти і, можливо, стільки ж китайців, щоб було кому працювати. Тільки тоді людство зможе вижити.

Тепер, коли цілі поставлені, виникає питання про шляхи їх реалізації. Організувати світову війну зі зброєю масового ураження (ЗМУ)? І чим це закінчиться для екології та цивілізації взагалі? Вести війни на знищення сильного слабким? Але застосування ЗМУ тільки однієї з воюючих сторін буде виглядати геноцидом ... І взагалі, вбивати людей це не гуманно - так світле майбутнє не будують.

Тому потрібно зробити так, щоб люди а) не народжувалися, б) вже народилися жили (і споживали ресурси відповідно) не довше, ніж могли високоефективно працювати; в) поки будуть реалізовуватися мети «а» і «б» - постаратися знизити споживання ресурсів щоб виграти час. Причому все це повинно реалізовуватися, по можливості, абсолютно добровільно.

Пункт «а» вирішується через руйнування традиційного укладу з багатодітними сім'ями та переходу до філософії «чайлдфрі». Сюди ж: пропаганда гедонізму (якому діти заважають), анти сімейних цінностей (сексуальна свобода і т.д.), одностатевого кохання, гендерної рівності (з метою розгорнути екзистенційну домінанту жінок від дітей на інші соціальні блага із дітьми вступають у протиріччя - кар'єра і т.д.). До речі, пропаганда презервативів, як кращого засобу від ВІЛ - сюди ж (не знаю, як СНІД, але кількість злетів з подальшими шлюбами в результаті значно впаде). При цьому традиційні цінності (включаючи релігію) всіляко руйнуються, в тому числі за рахунок стимулювання толерантності.

Пункт «б» (скорочення терміну життя більшості землян її активним періодом). Не потрібно нікого спеціально травити нікотином, Е-добавками та ГМО, хоча це теж не зайве. Але достатньо не заважати людям робити це самостійно. Жінки курять? У нас же свобода і гендерна рівність! Не подобається Е і ГМО - їжте екологічно чисті продукти з того ж супермаркету. Правда доведеться віддавати за них рази в три дорожче, але у людини повинен бути вибір (в якому віці померти)! І т.д.

Пункт «в». Вирішується шляхом штучного роздування цін на ресурси до максимуму з метою стимулювання їх економного споживання. Плюс (а ось тут тонше) стимулювання віртуальності - щоб люди менше жили в реалі. Ви думаєте, для чого так стрімко розвиваються ПК? Для вирішення виробничих завдань? Але Ворд і Ексель, і навіть графічні додатки (не кажучи вже про промислових роботах), будуть відмінно працювати на базі Пентіума зразка 1995 року. А подвійне ядро ​​і відеокарта - виключно, щоб молодь достатньо розвинених країн оселилася в комп'ютерних іграх і Інтернеті, а не витрачала бензин на пізнавальні поїздки по країні у вільний час ...

Краса цієї схеми ще і в тому, що виживуть і дадуть численне потомство найдостойніші - тобто ті, хто зміг протистояти натиску реклами вільного життя на шкоду сімейним цінностям; зміг утриматися від куріння і споживання пива літрами; багато працював, щоб жити в екологічно-прийнятних умовах і т.д. - Загалом, гідний входження в Золотій Мільярд. Доля ж бітардів - Інтернет-порно і бездітність. Загалом, система біологічного виведення надлюдей в ніцшеанському (а не побутовому) розумінні.

Звичайно, деякі товариства можуть бути настільки тупі, щоб опинитися несприйнятливі до реклами презервативів і плодити пролетарів; успіх зв'язати не з цінністю чесної праці, а з можливістю вкрасти; багатством нагороджувати не розум і волю, а аморальність і т.д. Проте з такими народами буде впорається ще простіше. Просто не брати їх на утримання - і в ситуації браку ресурсів вони знищать себе самі (епідемії, війни, відсутність медицини, холодні батареї і т.д.). Наприклад, у 1990 нас було 52 млн., в 2010 - 45. Завдання для шостого класу: «коли басейн стане порожньою?».

І нам зараз кажуть: хочете вижити - доведіть, що цього гідні. Ми (світова еліта) не проти, щоб у вас була дешева комуналка, але ми не будемо з чистого гуманізму оплачувати ваше тепло - сплатіть його самі. Звичайно, для цього доведеться більше працювати, підвищити ефективність державної системи, знизити споживання алкоголю, нікотину та іншої хімічної і віртуальної гидоти, впорається з корупцією, але перш за все - з самим собою і т.д. А якщо не вийде - нічого страшного. Все одно років через 30 будете в Сполучених Штатах Європи в якості повноправного прикордонного штату (населення - 15 млн. з яких 10 - європеоїди; основна експортна галузь економіки - органічне землеробство).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.