3 людей загинуло та 2 травмовано через пожежу у житловому будинку

28 вересня 2012, 11:08
Власник сторінки
0
211
3 людей загинуло та 2 травмовано через пожежу у житловому будинку

Місто Коростишів

3 вересня, о 20:45, у місті Коростишеві сталася надзвичайна ситуація. Диспетчеру служби цивільного захисту в Коростишівському районі надійшло повідомлення, що у приватному житловому будинку, виникло загорання. На місце події відразу ж був направлений бойовий розрахунок.

У результаті пожежі загинуло троє людей: 35-річний чоловік та двоє малолітніх дітей – дівчатка, 6-ти та 7-ми років. Жінка, яка повідомила про пожежу, встигла врятувати з приміщення 2-річного малюка. Вогнеборці ж евакуювали з осередку загорання та надали першу допомогу 57-річній жінці – бабусі хлопчика. Постраждалих, з діагнозом: отруєння чадним газом, «каретою» швидкої допомоги госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної районної лікарні міста Коростишева. Стан здоров’я потерпілих середньої важкості.

Вогнем знищено 2 ліжка. Причина виникнення пожежі встановлюються. Причина загибелі людей буде з’ясована за результатами СМЕ.

На місці пожежі працює оперативна група Територіального управління МНС України у Житомирській області та слідчо-оперативна група РВ УМВС.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.