Звернення Ігоря Мосійчука до кандидата від об’єднаної опозиції Віктора Романюка

09 вересня 2012, 22:07
Власник сторінки
0
396

Звернення кандидата в народні депутати України Ігоря Мосійчука до кандидата від об’єднаної опозиції Віктора Романюка

Шановний пане Вікторе!

Звернутись до Вас мене змусили факти про перебіг Вашої передвиборчої кампанії, які стали мені відомі від моїх захисників.

Як Вам мабуть відомо, я вже більше року перебуваю в ув'язненні за сфальсифікованою СБУ кримінальною справою так званих «Васильківських терористів». Як Вам також мабуть відомо, протягом цього року на захист мене, Сергія Бевза, Володимира Шпари, які також є обвинувачуваними в цій скандальній кримінальній справі, неодноразово ставали народні депутати, які входять до складу «Об'єднаної опозиції», яку на виборчому окрузі №94 Ви репрезентуєте. Це Андрій Павловський, Геннадій Москаль, Олесь Доній, Андрій Парубій, Андрій Шкіль та багато інших.

Коли мені запропонували брати участь у виборах народних депутатів України по виборчому округу №94, я спочатку відмовився, так як понад усе бажаю поразки на цих виборах правлячого режиму та перемоги опозиційних сил. Від цього залежить не тільки моя особиста свобода, але й доля України та Українського народу, в боротьбі за краще майбутнє якого я віддав більшість свого життя. Але мої побратими з Комітету визволення політв'язнів все ж таки переконали мене висунути свою кандидатуру на початку виборчої кампанії, адже зняти її мені ніхто не завадить. І ось, після моєї реєстрації кандидатом в народні депутати України по мажоритарному округу №94, я довідуюсь, що Ви, кандидат від «Об'єднаної опозиції»,  включили до своєї команди таких одіозних персон як Ігор Гаврилюк, Володимир Шестаков, Сергій Бірюков та Владлен Сергієнко. Ці люди протягом всіх останніх років тісно співпрацювали з Партією Регіонів та підтримували на президентських виборах кандидатуру Януковича В.Ф. Так як Ви в місті Васильків людина нова і абсолютно не обізнана, розкажу Вам про кожного з них.

Отже:

  • Ігор Гаврилюк: відомий у Василькові своєю абсолютно неврівноваженою поведінкою, неодноразово стріляв по людях з вогнепальної зброї в центрі міста Василькова. Під час президентських виборів 2010 року, на зборах мешканців села Іванковичі Васильківського району відкрито завив про свою підтримку кандидата в президенти України В. Ф. Януковича, і там же клявся в любові до Партії Регіонів та її керівника в Київський області Юрія Бойка.
    Ігор Гаврилюк є членом політичної партії «Нова політика», яку очолює відомий українофоб Семиноженко. Ігор Гаврилюк неодноразово в інтернеті, висловлював своє задоволення з приводу арешту Ю. Тимошенко, Ю. Луценка та інших політв'язнів. Це мали змогу читати всі користувачі форуму vasilkov.info. Ігор Гаврилюк  є свідком в сфабрикованій справі так званих «Васильківських терористів»,  в числі обвинувачуваних по якій знаходжусь і я. В своїх  свідченнях Гаврилюк стверджує, що після укладання президентом Януковичем «Харківських угод», я та мої побратими винесли смертний вирок президенту України В. Ф. Януковичу та прем'єр-міністру Азарову. Взагалі, всі його свідчення побудовані на брехні, возвеличенні Януковича та наклепі на мене і інших підсудних. Окрім цього, всьому Василькову відомо про дружбу та тісну співпрацю Ігоря Гаврилюка з першим заступником голови Васильківської районної державної адміністрації Сергієм Задорожним, який в свою чергу є надзвичайно близьким до Тетяни Засухи.
  • Володимир Шестаков: особа, яка керувала комунальним господарством міста Васильків протягом 7 років і за час свого  керування довела комунальне господарство до жалюгідного стану.
    На місцевих виборах 2010 року Шестаков намагався балотуватись на посаду васильківського міського голови від політичної партії «Сила і Честь»,  керівниками якої є колишні керівники силових відомств часів президента Кучми, які безпосередньо причетні до політичних репресій тих часів. Володимир Шестаков також є свідком в сфабрикованій справі так званих «Васильківських терористів». Він також в своїх показах зводить наклеп на мене і моїх побратимів і в свою чергу вихваляє президента Януковича В. Ф. Мені особисто відомо, що Володимир Шестаков неодноразово робив спроби вступити до Партії Регіонів  і в цьому йому завадив лише особистий конфлікт з її місцевими очільниками.

  • Сергій Бірюков: особа, на яку порушена кримінальна справа за статтею «шахрайство». Порушення  цієї кримінальної справи пов'язане з земельним скандалом, кий виник після моєї публікації  в газеті «Вечірній Васильків», пов'язаної зі спробою Бірюкова перепродати 8,7 гектарів землі на одеській трасі, яка йому не належить.
    Після підписання президентом Януковичем «Харківських угод» Сергій Бірюков в одному з інтерв'ю вимагав ув'язнення членів організації Патріот України за нібито винесення смертного вироку Януковичу та Азарову.
  • Владлен Сергієнко також є членом політичної партії «Нова політика», яку очолює відомий українофоб Семиноженко. Тісно співпрацює з Задорожним - першим заступником голови Васильківської районної державної адміністрації та ставлеником Тетяни Засухи. Також є свідком в справі  так званих «Васильківських терористів» і у своїх свідченнях також вихваляє Януковича і ганьбить патріотів України. Надав слідчим досьє, підбірку  фото та відео матеріалів, які дали змогу працівникам СБУ репресувати членів організації «Патріот України».

Пане Романе, Ви звичайно можете мені не повірити, але кожне з моїх слів підтверджується документами, фото і відео, матеріалами справи так званих «Васильківських терористів»,  які можна з легкістю знайти в мережі інтернет. Враховуючи вищевикладене, в мене  виникає питання: що всі ці особи, які є прихильниками Партії Регіонів, президента Януковича та Тетяни Засухи, роблять в команді кандидата від «Об'єднаної опозиції» і Віктора Романюка?

Ви, звичайно, людина в місті Василькові нова, лише півтора місяці, як вперше приїхали до нашого міста, але мали б поцікавитись кого персонально залучаєте до своєї виборчої кампанії.

У зв'язку з викладеними фактами, прошу Вас протягом тижня публічно особисто висловити свою позицію стосовно участі у Вашій передвиборчій кампанії Ігоря Гаврилюка, Володимира Шестакова, Сергія Бірюкова та Владлена Сергієнко. У випадку, якщо Ви не висловите публічно свою позицію і ті особи продовжать працювати у Вашій виборчій команді, буду вважати що ваша особиста участь у виборах є нічим іншим, к технічним створенням  опозиції для легітимізації перемоги представника правлячого режиму Тетяни Засухи

Зі сподіванням на розуміння, кандидат в народні депутати України Ігор Мосійчук.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.