Розвідники різних родів військ вчаться діяти спільно

16 серпня 2012, 15:44
Власник сторінки
0
425

З 14 серпня на Рівненському загальновійськовому полігоні триває чотирьохденне комплексне навчання сил і засобів розвідки 13 армійського корпусу.

З 14 серпня на Рівненському загальновійськовому полігоні триває чотирьохденне комплексне навчання сил і засобів розвідки 13 армійського корпусу.

До цього заходу бойової підготовки залучено понад 250 військовослужбовців та близько 50 одиниць військової техніки і озброєння більше 10 військових частин 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України з областей Західної України.

-   Комплексне навчання розвідників можна вважати одним із найважливіших заходів бойової підготовки нашого з’єднання цього навчального року, - зазначив начальник штабу керівництва навчання полковник Сергій Шептало. – До нього залучено підрозділи військової, повітряної, радіолокаційної, артилерійської, інженерної, РХБЗ розвідки.

Зазвичай ці військові колективи навчаються в складі своїх військових частин. А тут, під час комплексного навчання, ми тренуємо діяти розвідників різних родів військ спільно, сприяти один одному у виконанні завдань. Це черговий крок з удосконалення системи підготовки військ, що дозволить виконувати завдання швидше та краще.

Під час комплексного навчання сил і засобів розвідки 13 армійського корпусу відпрацьовується організація розвідки та удосконалюється управління силами та засобами розвідки під час виконання розвідувальних завдань.

- Хоча навчання ще не закінчилося, я вже хочу відмітити високий польовий вишкіл наших розвідників, - додав полковник Сергій Шептало. – Вони - наші очі і вуха. Адже успіх виконання бойових завдань будь-якої військової частини залежить від оперативності та точності розвідувальної інформації. По завершенню навчання ми оцінимо дії кожного підрозділу окремо та правильність прийняття рішень командирською ланкою різних рівнів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Гайн,розвідники,13 армійський корпус,Рівненський загальновійськовий полігон,комплексне заняття,роди військ,розвідувальні підрозділи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.