З днем народження, Віталій!

19 липня 2012, 07:12
Власник сторінки
Перший заступник Полтавської обласної організації "УДАР"
0
505

У Віталія Кличка сьогодні день народження!

У Віталія Кличка сьогодні день народження! Це той випадок, коли людину можна вітати не раз: вітати як громадянина, як спортсмена, як політика та символ України, - приклад для мільйонів молодих людей.

Кличко – громадянин. Віталій і жовто-блакитний прапор його Батьківщини стали символом успіху, він прославив усе справжнє українське: волю, цілеспрямованість, патріотизм, мову, талант і справжню українську вдачу. Він наш співвітчизник якого знають і люблять мільярди людей по усьому світу. Справжній український громадянин, який довів, що звичайна людина може, завдяки своєму таланту та вірі, добратися найвищої сходинки, опанувати найважливіші п’єдестали. Простий і доступний у спілкуванні, не вимушений у розмові, він переступив через зазнайство та гординю характерну більшості українських політиків. Він точно не вважає, що зверхність та нелюдяне ставлення до своїх колег, це запорука успіху. У нього немає рабів та слуг у партії та у спортивній команді. Дружня атмосфера, невимушеність та боротьба з стереотипами – його візитна картка.

Кличко – спортсмен. Тут важко знайти слова, адже йому немає рівних у популярності та прихильності  його якостей лідера.  Перемога за перемогою збирає людей не тільки біля екрану чи навколо рингу. Це щирі акти ідентифікації українців у лідерів, у людей які поважають себе та свою Землю, горді за своє походження та співгромадянство з Віталієм. Його кар’єра давно зійшла із виключно спортивної орбіти – вона стала повітрям у легенях його однодумців, мешканців тисяч сіл та сотень міст в Україні. Син України і приклад для молоді усього світу, людина яку поважають у Америці, Європі, Росії та Азії. Через працю і успіхи таких як Кличко іноземці бачать іншу Україну, її кращу сторону, її можливості і силу.

Кличко – політик. Це словосполучення найважче і найвідповідальніше. Він єдиний, хто може не грати у політику, не водити підлої дружби з вбивцями української демократії. Він  - самодостатній і, обтяжений справжньою місією. Місія Кличка - його хрест. Його авторитет та імідж непідкупного бійця - статутний фонд українського майбутнього. Він може і стане тим  стержнем демократії і народу, що збере навколо себе не власників партійних печаток, а звичайних людей - десятки мільйонів на сході, заході, центрі, півночі та півдні України.

За двадцять років політикани перетворили вибори та політику у сплутаний клубок протиріч, недовіри, злочинності та підлості по відношенню до простої людини. Лише спортивної вдачі замало щоб розплутати його і знайти короткий шлях до серця виборця. Віталій прогресує і робить впевнені кроки аби стати єдиним національним лідером, аби через натовп жалюгідних лицемірних псевдоопозиціонерів та владних прихвостнів розчистити магітстраль, широчезну дорогу до нормального життя для наших онуків та дітей.

Не маю сумніву, він разом із своєю командою, - поверне українцям Україну. З днем народження, Віталій. Твої вродини так близько з днем народження нашої з тобою Батьківщини. Сподіваюсь це допоможе зрозуміти один одного і разом перемогти! Здоров"я і сил, віри і стійкості!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.