Мер Черновецький пішов. Хай живе народний депутат Черновецький?

12 липня 2012, 11:42
Власник сторінки
0
459
Мер Черновецький пішов. Хай живе народний депутат Черновецький?

Привид мера Черновецького бродив по Києву.

Унікальна країна Україна. З її безкраїми степами, лісами, просторами. З її унікальними людьми. В центрі Європи, посеред цивілізації, вони з дитячою впертістю продовжують ставити недитячі експерименти. В пошуках свого, тільки їм відомого бачення світу.

Два з половиною року тому (днями відзначимо половину терміну) з блиском в очах обрали двічі не судимого президента й з жорстокою цікавістю споглядаємо за результатом, дивлячись на недолугу Європу, на весь цивілізований світ, які чогось не розуміють й наполегливо чимось хочуть нам допомогти.

В столиці тої країни, в Києві, унікальні люди з єзуїтським фанатизмом, до запаморочливості, вимотуючи себе жагою експериментів двічі обирали мера, котрого поміж собою називали Космосом. Останні два з половиною років якого одним оком шукали там же посеред зірок, іншим скоса втупились в ту ж Європу й цивілізований світ, який вже з цікавістю почав поглядати в нашу сторону, оцінюючи шалені життєві результати таких експериментів.

Привид мера Черновецького зник. Сьогодні Київрада прийняла відставку Черновецького. Посеред Європи, розумні люди приймають відставку привиду!!!

З’явився привид кандидата в народні депутати Черновецького. Кияни!!! Кінцевий успіх й цього запаморочливого експерименту також в наших руках. Бабці вже стоять з піднятими подолами за гречкою та кількою. Згуртуємось разом!!! Здивуємо Європу й цивілізований світ! Попереду ще стільки часу та цікавих ідей для експериментів.

Більше на Активні Українці

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Київ,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.