Чого мовчиш, Ukraine?

09 липня 2012, 20:46
Власник сторінки
Психолог, перекладач жестової мови, письменник
0
426

Взірцеві світові медіа не можуть не спокуситися на сумнівну інфу. Адже відповіді всерівно не буде. А як буде, то її ніхто не дочується.

Коли не зважаєш на себе, чи варто дивуватись, що на тебе буде зважати хтось інший? Йдеться про позитивні меседжі, які Україна майже не використовує. Що ж відбуваєтсья? А те, що вакуум заповнюється інформацєю з-за кордону.

Західні ЗМІ пишуть про те, що найбільш зрозуміле аудиторіії. І звичні стереотипи в даному випадку відіграють першочергову роль. Соціальні негаразди, корупція, насильство, порушення прав і свобод і т.п. І той самий Чорнобиль, який в уяві тамтешніх обивателів виглядає таким собі ареалом мутантів, неповноцінних істот, яким немає місця у цивілізованому світі.

І тут вже не доводиться дивуватись, що навіть ВВС дозволяє собі неприпустипі речі щодо України. Так, навіть взірцеві щодо об"єктивності та неупередженості медіа не можуть не спокуситися на сумнівної якості інфу. Адже відповідної реакції всерівно не буде. А як буде, то її ніхто не дочується.

Чого мовчиш, Ukraine? - Запитую, і не чую нічого. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.