Агітую усіх йти в «регіони»!!!

08 липня 2012, 08:07
Власник сторінки
Перший заступник Полтавської обласної організації "УДАР"
0
421
Агітую усіх йти в «регіони»!!!

Опозиція повинна скласти мандати і йти за своєю перемогою в окург

Не лякайтесь, не в ПР, а в справжні регіони: округи, в область де народилися чи отримували трудовий досвід. Віталій Кличко заявив, що депутати ВР повинні скласти свої повноваження та йти працювати з людьми, повертати довіру і трудитися над рейтингом опозиції. Абсолютно згоден. Вже зрозуміло, що робота закінчилася, «регіонали» маніпулюють останніми тижнями функціонування Ради: закон промови і таке інше. Брати у цьому участь, навіть «з кулаками» відстоюючи свої права і свободи -  справа яка принижує інститут опозиції в цілому, кожного громадянина зокрема.

Після перемоги опозиції ще буде нагода відмотати історію назад: дати правову та кримінальну оцінку діям депутатів, відновити статус-кво на користь інтересів України та українців. Ця політична каденція ВР, на мою думку, завершена. Рада безвідповідальна, її діяльність носить шкідливий, місцями злочинний характер, персоналії які наповнюють «приміщення під куполом» - політичні банкрути. Ми не можемо і не очікуємо очікувати від депутатів цього скликання, нової якісної політики, позицій, законів. Регіонали перетворили вищий законодавчий орган у свій штаб, цирк, майстерню де фабрикуються, вигадуються несподівані форми й методи «порятунку їхньої партії».  Ближче до виборів ситуація для «блакитних та блатних» ще погіршуватиметься: тренд падіння довіри громадян буде посилюватися через цинічну брехню яка ллється на голови простих людей з їх бордів та телевізора який вони повністю захопили. Мені це нагадує «ленінські прийоми»: телебачення взято, пошта та телеграф також, залишилося право людини на вибір. На нього вони теж замахнулися новою редакцією виборчого закону.

Багато їжджу по районах Полтавської області і не перестаю дивуватися цинічності влади яка просовує у нардепи своїх «незалежних» квазікандидатів. Методи – продуктові набори, свята, екскурсії для дітей в обласний центр і таке інше. Чесно кажучи, майбутні виборці з зацікавленням беруть у цьому участь.  І все це – цвяхи у труну для української демократії та опозиції. Тому, не варто ходити слідом за Колісніченко та Єфремовим, Чечетовим у залі Ради, необхідно їхати у регіони, реєструвати газету під назвою «гречка» і починати її роздавати. Там писати про те, чим загрожують ці подарунки, описувати справжні історії цих кандидатів і те до яких сімей та груп вони належать. Треба пояснити, що останній пункт цієї екскурсії для дітей виборців може бути – рабство і безробіття.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.