Чому люди голосують за комуністів?

14 травня 2012, 12:54
Власник сторінки
Адвокат
0
670

Вибори без вибору, або за кого точно не слід голосувати

Не хочу принизити ні честі, ні достоїнства, ні будь-якого іншого почуття своїх співгромадян наділених правом голосувати. Сповнений толерантністю запитую: «Чому так багато людей голосує за комуністів?» Можу припустити що це якийсь штучний рейтинг чи маніпуляція суспільною думкою за 50 грн. і пачку гречки. Треба бути повним «дурнем»  щоб в сучасних умовах голосувати за комуністів. Це та ж саме щоб Германія за фашистів голосувала. Не треба нагадувати про роки тотального дефіциту, про диктатуру спочатку Сталіна а потім червоних чиновників і т.д.  Ну не зможе сучасна комуністична партія на чолі з «динозавром» Симоненком змінити життя українців на краще. Розумію старше покоління яке говорить про стабільність, їм потрібні соціальні гарантії і допомога держави. Але молодь? Куди прямує під червоними прапорами молодь? Ви Читали програму комуністів? Держава завжди була є і буде неефективним управлінцем в економіці! Це доведена історією 150% гарантія. Не будемо перелічувати причини їх і так всі знають: корупція, крадіжки, підприємство працює на директора… і т.д. Зараз практично вся Європа визнала, або найближчим часом визнає свою неспроможність оплачувати в повній мірі взяті на себе соціальні гарантії. Це проявляється в зменшенні навантаження на бюджетну сферу шляхом урізання зарплат «бюджетникам», їх не підвищенням тощо. Україні до Європи, як равлику до місяця (будемо надіятися так буде не завжди). У нас вже стало звичною справою коли частину кредитів МВФ направляють на погашення заборгованості по соціальним виплатам, зокрема пенсіям і різним «разовим допомогам» на передодні виборів. Для покращення сприйняття правлячої більшості широкими народними масами, щоб вигідно відрізнятися від тих хто взагалі нічого не зробив або тільки свою пику на бігборд повісив. Проте це не додає якогось особливого запасу міцності Українській економіці, не дає приросту ВВП, та взагалі нічого крім росту зовнішнього боргу не дає. Тому потрібно змиритися  з тим що при такому курсі внутрішньої політики і постійному заганянні економіки до лещат податкового тиску, нічого гарного, нового, кращого, світлого у вигляді майбутнього нам українцям не світить. Тим більше цього не станеться, якщо до влади прийдуть комуністи, хоч в якійсь відсотковій пропорції. Адже вони самі зізналися, щоб зробити зміни потрібна більшість. Більшості в них ніколи вже не буде. Тому вони обмежаться «кнопкодавством» і проїданням бюджетних (тобто наших з Вами коштів).

Закликаю Вас голосуйте за кого завгодно, крім комуністів. Уважно вивчайте передвиборні програми партій та кандидатів. Шукайте в цих програмах СЕБЕ. Аналізуйте, що вони можуть зробити для Вас, читайте їхню історію, багато хто преться в велику політику не перший раз, тому про їх діяльність багато чого можна сказати. Якщо ми просрали майдан, якщо наша хата скраю і до нового майдану не доходять ні руки, ні ноги, ні голова – то єдиний спосіб змінити ту реальність яка є на сьогодні, це прийняти участь у виборах і проголосувати за того кандидата чи партію в яких ви впевненні. А то буде так як в Росії, або в Білорусії або ще гірше

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.