Футболіст за покликанням

20 квітня 2012, 06:38
Власник сторінки
0
407

Одним із кращих молодих футболістів Недригайлівщини на сьогодні є Ростислав Акімов, який вже встиг досягти деяких успіхів у спорті та завоювати серця вболівальників.

Футболіст за покликанням

 

Одним із кращих молодих футболістів Недригайлівщини на сьогодні є Ростислав Акімов, який  вже встиг досягти деяких успіхів у спорті та завоювати серця вболівальників.

Для Ростислава футбол – не просто гра, а стан душі. Займатися футболом юнак почав з 8 років у Недригайлівській дитячо-юнацькій спортивній школі. Спочатку не все виходило, але він не здавався, тренувався завзято, відповідально, вперто йшов до своєї мети. Так особиста наполегливість, підтримка рідних та справедлива критика тренера, Колота Романа Юрійовича, привели юнака на доріжку, якою він планує йти по життю.

Крім ДЮСШ Ростиславові інколи вдавалося відвідувати тренування у Сумському державному педагогічному університеті.

В 2010 році представник команди ФК «Комуніст» (Недригайлів) Юрій Сердюк помічає перспективного молодого футболіста і запрошує його в свою команду. Ростислав не роздумуючи погодився, адже це був наступний етап його мрії – футбольної кар’єри.

Останні два роки Ростислав є гравцем ФК «Комуніст» (Недригайлів), який є учасником чемпіонату Недригайлівського району, та ФК «Іскра» (Недригайлів), яка бере участь у першості Сумської області з футболу.

Сьогодні, навчаючись в одинадцятому класі, Ростислав уже має кілька здобутих футбольних трофеїв. У 2010 та 2011 роках у складі ФК «Комуніст» (Недригайлів) юнак двічі здобував звання чемпіона Недригайлівського району. Також Ростислав є дворазовим володарем Кубку Недригайлівського району в складі ФК «Недригайлів» та срібним призером області в складі ФК «Іскра». Ще однією особистою перемогою для юнака є те, що в різноманітних футбольних номінаціях федерації футболу Недригайлівщини Ростислав уже два роки поспіль був визнаний кращим молодим гравцем району.

Свою майбутню професію він обов’язково хоче поєднати з футболом, проте точно ще не визначився з навчальним закладом.

Для Ростислава важлива обов’язково перемога, адже в нього так вірять рідні та вболівальники, тож він не має права підвести їх.

Пластичність та швидкість юнака допомагають йому легко обходити різні перепони на шляху до воріт суперників. Звичайно це результат великої довготривалої праці над собою, а також робота досвідчених тренерів, таких як Котенелець Руслан Вікторович та Єлець Вадим Анатолійович, які сьогодні тренують Ростислава в ДЮСШ.

Сьогодні для юнака найважливіше розвиватися, не зупинятися на досягнутому. Тож бажаємо йому досягти своєї мрії – стати гравцем команди вищої ліги чемпіонату України з футболу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.