Великодній кошик для дітей-сиріт

11 квітня 2012, 11:42
Власник сторінки
0
656

Великдень – це сімейне свято, але на жаль багато дітей позбавлені батьківського тепла та любові.

 Світ не без добрих людей. Напередодні Великодніх свят, дирекція «Галицької Здоби», міс Львів Богдана Примак, Андрій Породко (голова ГО «САМІ») та Володимир Місяйло (виконавчий продюсер конкурсу «Міс Львів») подарують діткам-сиротам корзиночки з пасочками та солодку випічку. 

     

     «Хочеться нагадати суспільству про справжні, людські, щирі справи, адже добрі та християнські вчинки ми повинні робити не тільки перед святами, а й кожного дня. Для благодійності не потрібно мати мільйони, - потрібно мати душу», -   розповідає Богдана Примак, «Міс Львів-2012» та «Міс Добре Серце».

      «Такі акції ми проводимо щорічно і не тільки перед Великодніми святами. Цьогоріч до наших ініціатив приєднуються й інші, які хочуть допомогти діточкам та  створити святковий настрій», - дирекція «Галицької Здоби».

12 квітня Богдана Примак та Андрій Породко (голова ГО «САМІ») планують завітають до дитячих будинків та інтернатів, де подарують діткам невеличке свято, напередодні світлого та радісного Воскресіння Господнього. Вони відвідають лівчицьку спеціальну ЗОШ-інтернат (с.Лівчиці), дитячий будинок сімейного типу родини Ребро (с.Верин), протитуберкульозну школу-інтернат санаторного типу (смт. Журавно) та Роздільський дитячий будинок - інтернат для хлопців (с.Розділ).

     А 13 квітня о 13:00 відвідають відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського медичного дитячого центру (вул. Дністровська, 27), де подарують діткам корзинки з пасочками й солодку випічку, але найголовніше - увага та тепло, яку не купиш ні за які гроші.

      «Мета заходу: привітати дітей, із закладів соціального спрямування з Великодніми святами, адже ці дітки проведуть сімейне свято у стінах інтернатів, а смачна паска та солодощі створять святковий настрій», - говорить Андрій Породко (голова ГО «САМІ»). 

голова "САМІ"

ПОРОДКО Андрій

e -mail: porodko.kever@gmail.com

тел.: (032) 253 6776

моб.: (063) 238 0701

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.