Активісти взялися за благодійність — дарують погони

10 квітня 2012, 18:33
Власник сторінки
журналіст
0
394

Тут читати про акцію ЧорКому в Сумах.

В понеділок, 9 квітня, активісти Чорного Комітету в Сумах подарували нові капітанські погони начальнику сектору дільничних інспекторів міліції Сумського МВС України Сергію Маяці.

Чоркомівці пояснюють, що вони вирішили допомогти капітанові, бо у того на погонах зірочки різного кольору і розміру. Також зазначають, що оскільки капітан Маяка неодноразово був виконавцем політичних переслідувань, то шеврони у нього брудні і на них чітко видно сліди якоїсь рідини.

"Ми вважаємо, що недостойний зовнішній вигляд капітана Маяки прямо пропорційно впливає на його професійні якості. Замість політичних переслідувань він би мав зосередити увагу на реальній злочинності. Сподіваємося, що з новими погонами він з більшим ентузіазмом буде займатися своїми прямими обов'язками", - прокоментував подію активіст Чорного Комітету Олександр Лазаренко.

Однак капітан від презенту відмовився. І щось незрозуміло пробуркотівши, відмежувався.

На останок активісти сказали, що знаючи скромність Сергія Маяки, його відмова не була для них дивною. Саме тому він отримає свої погони поштою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: акція,суми,ЧорКом
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.