Ігор Зубко: «Талановита і обдарована молодь – це «золотий запас» нашого краю»

17 березня 2012, 22:49
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
579
Ігор Зубко: «Талановита і обдарована молодь – це «золотий запас» нашого краю»

Яскраве сузір’я юних талантів козятинських навчальних закладів – учасників міського фестивалю-конкурсу вчительської та учнівської творчості «Проліски надії - 2012» – осяяло зал міського будинку ...

17-03-2012 22:03:45

Яскраве сузір’я юних талантів козятинських навчальних закладів – учасників міського фестивалю-конкурсу вчительської та учнівської творчості «Проліски надії - 2012» – осяяло зал міського будинку культури. Учасники дивували сольними вокальними номерами, ансамблевим співом, інструментально-вокальними композиціями, народною та естрадно-спортивною хореографією, акробатичними виступами та чудовим декламуванням.

Вдало був підібраний репертуар виступаючих: глядачі у залі, безперечно, отримали великий позитивний заряд як від чудового естрадного вокалу виконавців сучасних пісень на українську тематику, так і від виконання народних українських пісень у автентичному співі та у сучасному аранжуванні, ще й у супроводі гри на народних інструментах – бандурі, сопілці. Не менше задоволення подарували гостям свята танцівники: їхні номери відрізнялися чіткістю композиції та постановки, вдало підібраними костюмами та оригінальними сюжетами.

Серед багатого розмаїття і різнобарв’я представлених номерів вчительської та учнівської творчості важко було вибрати найкращих. А саме такий підсумок повинні були зробити члени журі – представники Вінницького будинку культури вчителя. Остаточне рішення щодо переможців міського етапу фестивалю-конкурсу, які стануть учасниками обласного туру, стане відоме пізніше. Поки що зачаровані та захоплені яскравими гранями талантів козятинських школярів та їхніх наставників члени журі виставили усну високу оцінку усім конкурсантам.

А підкріпив та підтвердив заслужені артистичною молоддю бали лідер громадської організації «Наш дім - Вінниччина» і депутат міської ради Ігор Зубко, який привітав солодкими подарунками усіх без винятку учасників.

- Певно, недарма фестиваль творчості освітян назвали іменем чудової весняної квітки, адже пролісок - найперша і найсміливіша квітка. Бо саме вона приносить весну, саме вона дарує відчуття тепла та ніжності серед ще по-зимовому холодних днів. Саме такі емоції сьогодні відчув кожний із глядачів у залі, - сказав у вітальному слові Ігор Миколайович. – Дякую за свято, подароване вами. Сьогодні я утвердився у переконанні, що наша Козятинщина справді багата. І найголовніше багатство, справжній «золотий запас» краю, його потенціал та майбутнє – це талановита молодь, творчо обдаровані діти. Я пишаюся вами, і гордий, що ви представляєте нашу батьківщину.

http://nashdim.vn.ua/index.cgi

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.