«Немає пана з Яна!»

15 лютого 2012, 13:39
Власник сторінки
пенсіонер
0
467

Як живе і розвивається суспільство України за 20 останніх років? 1.Згідно відсутності результатів розбудови держави в політикумі відсутня мотивація для суспільства. 2.Перспектива мислення еліти на н

Як живе і розвивається суспільство України за 20 останніх років?
1.Згідно відсутності результатів розбудови держави в політикумі відсутня мотивація для суспільства.
2.Перспектива мислення еліти на найнижчому рівні – до виборців.
Цих 5% від населення України, що звуться політичною елітою, діляться на дві групи : 1) з мотивацією на споживання 100% суспільних благ, перспектива – на сьогодні,
2) споживання частини суспільних благ, перспектива  - сьогодні-завтра.
                   Відсутня на арені боротьби 3-я сила, політики з мотивацією розбудови держави та перспективою мислення на майбутнє. Така мотивація використана командою Ющенка для піару під час «помаранчевої революції». Народ назвав такі зрадницькі мотивації просто :
1.    Президенство Кравчука – «кравчучка», 2. Кучми – «кучмо возка», 3. Ющенка – зрадою, 4. Януковича – черех відверте і грубе заперечення всякої перспективи – бандитизмом, 5. Депутатів – «тушками».
Цьому є пояснення, це закономірно. Суспільство після 70-ти років промивання мізків комуністичною пропагандою не може відразу побудувати нормальний капіталістичний устрій. Для цього має бути відповідний рівень культури і моралі, що втрачена на пострадянському просторі. Набути її можна за століття. Тому, мабуть,потрібний буферний період з високим рівнем соціального захисту та дуже малою долею капіталістичних принципів устрою.
«Немає пана з Яна», а маємо від Кучми –Ющенка, а від лазаренка- Юльку, минуле у вигляді російського люмпена вилізло Януковичем. Думаю, тільки на розумінні минулого і відповідної самооцінки можлива побудова майбутньої української держави.
Створюємо, пропагуємо 3-тю силу, тільки за нею наше майбутнє!

Кучинський В.С.                                                        13.02.2012 р.
НРУ В.Чорновіла.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.