Пропозиція Віктору Януковичу

15 лютого 2012, 07:23
Власник сторінки
conductor
0
438

Проект листа від Януковича до Тимошенко

15 лютого 2012 року

Вельмишановний Вікторе Федоровичу!

Маю честь передати Вам слово, яке було мені продиктоване для Вас. У той спосіб, на який я довго чекав благословіння. Ці пропозиції надзвичайно важливі не лише для Вас особисто, але й для кожного в Україні.

Вступ

Від учора Господь заповнює любовю серця усіх, хто вірний йому, щоб підготувати їх до Дня прощення.

Бог, який є Любов, завжди має бути серці кожного істинного християнина. «Любіте ворогів Ваших. Любіть тих, хто Вас кривдить», – вчив Господь, коли перебував у образі Сина Людського.

Ви християнин. Отже, Ваш обов’язок – любити Юлію Володимирівну. Але хіба це можливо? Як любити людину, яка ображає та відверто зневажає Вас?

Для цього необхідно отримати найтяжчу перемогу християнина у своєму житті – перемогу над собою.

Далі буде текст, який я почув та записав. Я не можу довести, хто саме його диктував. Запевняю, що то не мої власні слова, вони прийшли у мою свідомість ззовні. В одному я певен, що то слова любові. Можливо, то є Слово Боже.

Тому прошу читати ці тексти смиренно.

З повагою, провідник Слова, таємний віртуальний радник Богдан Руський.

Проект листа

Шановна Юліє Володимирівно!

Повірте, я глибоко співчуваю Вам. Але, на жаль, такими до цього часу є наші закони. Я, як умію, на практиці послідовно реалізую лозунг В’ячеслава Чорновола, і не вільний.

Свого часу я сам постраждав від цих законів і судової машини. Причому моє становище було відмінним від Вашого. Я був неповнолітній юнак, майже сирота. Мене нікому було захистити. Але Господь почув молитви моєї бабусі і врятував мене.

Все ж є багато тих, які до цього часу зневажають мене та намагаються як можна дошкульніше ударити нижче пояса. Дуже сподіваюся, що написане мною нижче переконає їх змінити відношення до мене.

Тому одне з найперших завдань, яке я дав Портнову – виправити в українському законодавстві несправедливість законів. Не механічно пересадити нам чужі для нас закони, а написати саме українські закони.

Портнов був Вашим юристом. Чому він одразу прийшов до мене? Тому, що Ви вимагали, щоб він робив абсолютно безглузді речі. Щоб він без найменших підстав захищав у суді особисто Вас, коли Ви програли вибори.

Я ж дав йому завдання, яке зробить користь усьому народу України. Судовий механізм за рік перебудовано. Вже готовий проект нового КПК.

Чому цього не зробили Ющенко і Онопенко? Було досить і часу, і повноважень. Бо ніхто з них ніколи не відчував власного болю від жорстокості та несправедливості законів, від бездушності правоохоронної системи.

Я хочу, щоб мої вороги перетворювалися на моїх друзів.

Але не чекайте від мене слабкості. Якщо я виявлю слабкість, Україна буде розірвана на шмаття. Нікому, крім нас, не потрібна сильна Україна.

Микола II був доброю людиною, прекрасним і люблячим сім’янином. Але часом виявляв слабкість. Наприклад, у вирішальний момент послухав порад Європи і зрікся трону. Він не зробив нічого незаконного. Це була просто політична помилка. Але як дорого вона обійшлася всій Європі. Зокрема, в Україні те рішення спричинило жахи громадянської війни, червоного терору, а з часом і штучний голодомор, небачений в історії якогось народу з біблійних часів.

Ви виявили слабкість і зрадили народ, який Ви любите і який Вам довірився.

Тим не менш, половина народу любить Вас і ненавидить мене. Це факт. І я не можу допустити розколу України.

Ведуться складні перемовини з Росією. Нам потрібні внутрішні реформи. Ми можемо сперечатися, але повинні бути єдині перед цими викликами. Я дуже бажав би, щоб Ви працювали на благо України.

Наближається День прощення, цього року 26 лютого.

Я виконаю те, що наказує мені Господь. Зокрема, насамперед я зроблю все можливе, щоб Ви могли ретельно і вдумливо виконати Його наказ.

Щиро Ваш,

Віктор Янукович.

Обставини запису листа

18 січня мені приснилася Ваша бабуся. Я не розумів її слів, але вона так плакала від тривоги за Вашу подальшу долю, що у мене уві сні зникли всі негативні почуття до Вас, а передався її жаль.

Тої ж миті у мене наче перевернулося все в душі, і до мене дійшов мовби синхронний переклад того, що вона хотіла передати мені. Вона продовжує молитися за Вас. (Повний виклад я 9 лютого виклав тут під назвою «Сон напередодні Водохреща»).

Віктор справедливий. Він робить так, як розуміє, як уміє.

Молю за нього. Він у небезпеці. Не чує мене. Перестав слухати Господа.

Господь милостивий. Але Отець безжально карає тих, хто, виконуючи Його волю, не чує голос любові Господа нашого. Я попереджаю Віктора, він не чує, не розуміє мене.

Передай обов’язково. Господь почув мої молитви, підняв його так високо. Як не послухає, з висоти упаде глибше ніж у прірву. Послухає – навіки прославиться.

Останній строк для нього – День Прощення.

Коментар

З точки зору пересічного громадянина, написана вище пропозиція – маячня, безумство юродивого, божевілля.

З точки зору господарника, то є безглуздя. Навіщо уряду потрібно абсолютно некероване п’яте колесо до воза?

З точки зору політика, я не бачу іншого виходу з політичного розколу нації та з міжнародної ізоляції України.

То не мої власні слова, вони прийшли у мою свідомість ззовні, і надто мудрі для мене. То слова любові. Я не маю права судити, але, можливо і дуже схоже, що то є Слово од Бога.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.