Віддаймо належне владі

24 січня 2012, 09:19
Власник сторінки
журналіст
0
588

Вона, звичайно ж, огидна і злочинна, але перемагати вміє


Повернувшись до Києва і до свого ПК, заходився перечитувати публікації, присвячені підсумкам попереднього року. Прецікаве, знаєте, чтиво! Маю на увазі, певна річ, не холуйське вихваляння надуманих "досягнень" команди Януковича у підвладних і провладних ЗМІ, а окремі (їх небагато) аналітичні статті, відверті інтерв"ю й саркастично-гумористичні репліки. Попереднім записом - "Як назвемо рік, що минає?" - прилучився до цього й сам, але...

Але маємо визнати, що влада вміє не лише тотально красти, нахабно брехати і протиправно громити опозицію, а й перемагати там, де потрібен бодай якийсь інтелект і вміння користуватися тоншими методами. Інакше б вона не здобула своєї, вважаю, найбільшої перемоги. Про що йдеться?

Були, пам"ятаємо, численні протестні акції - чорнобильців, шахтарів, учителів, а ще раніше - "підприємницький майдан", і що? Хтось якісь крихти вирвав (і, можливо, не лише для себе), одначе влада зуміла добитися головного, а саме - ці голодівки, марші, пікети, збирання підписів, наметові містечка і мітинги, навіть дедалі масовіші, не явили суспільству жодного НОВОГО обличчя. Чому? Думаймо про це! Бо з теперішніми (вони ж і вчорашні, і позавчорашні) лідерами опозиції влада дає собі раду. Боїться можливої появи нових.

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.