Голодомор це не просто голод і смерть

23 січня 2012, 23:08
Власник сторінки
0
467

Хто винний в Голодоморі?

Ми, українці, Нація, яка пережила найстрашнішу трагедію в історії людства -  більшовицькі Голодомори. Ці дикі варварські голодомори вбили мільйони, спустошили цілі регіони, знищили деякі верстви населення.

    Хто винний в Голодоморі? Навіщо він був потрібен? Чи зацікавлений хтось в його повторі сьогодні?Як цього уникнути?Ось питання,на які ми повинні знайти відповіді.

    Голодомор це не просто голод і смерть, це спроба остаточного вирішення „українського питання”. Для більшовицької верхівки (єврейської, російської на той час) йшлося про повну колонізацію України. Провести її можна було в два етапи: знищення більшої частини українського населення та чужинська колонізація теренів України. Тодішнім матеріалом для колонізації служили росіяни.

   Необхідність цього була викликана тим, що неможливо невеликій національній меншині правити однонаціональною державою, особливо коли мова йде про таку стару і значну Націю як Українську. Але розбавивши її нацменами легко керувати цим багатонаціональним хаосом, натравлюючи одну групу на іншу.

   План цей не був виконаний до кінця з багатьох причин, одна з них підготовка СРСР до світової війни, де не можна було нехтувати таким відмінним військовим матеріалом як українці. Але і та частина плану, яка була виконана, коштувала нам 20 мільйонів життів.

   А тепер здавалося б дивним питанням - чи є Голодомор сьогодні? Як системи штучно організованого голоду - ні, немає! Але як система колонізації України і заміни етнографічного матеріалу - він є! І темпи його збільшуються і стають дедалі страшнішими. Загальні втрати населення за роки Незалежності наближаються до 5 мільйонів, ще до 7 мільйонів фактично виїхали з України.

   Просто тепер змінилися методи і пріоритети, цілі залишилися старі - Колонізація! Тепер замість голоду проти українців використовуються нестерпні соціальні умови (що не дозволяють мати більше однієї дитини), інформаційні війни, які ведуть до абсолютної денаціоналізації і т.д. і т.п.

   Цей цілеспрямований інформаційно-економічний Голодомор має і другий вимір - поступове заселення України чужинцями. Якщо сьогодні колонізація України росіянами неможлива (через їх швидке кількісне скорочення навіть у Росії), замість них знайдені нові „претенденти” - негри, індуси, китайці - увесь смітник третього світу. Їх ввезення не тільки притягується, але і всіляко рекламується в тих же засобах масової інформації.

Українці можуть протистояти цьому тільки озброївшись знанням історії і механізмів Голодоморів. Саме тому тема Голодомору повинна стати одною з ключових тем сьогодення. Українець тільки тоді втримається і стане господарем своєї землі, коли зможе твердо сказати: „Я знаю Правду”.

Халімончук Вікторії 1 курс,4 група

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.