Закликаю усіх повернутися до свого коріння!

13 січня 2012, 12:34
Власник сторінки
лідер "Української громади Києва"
0
955

На Водохреща закликаю усіх повернутися до свого коріння і зануритись у воду не в кількох визначених владою місцях на березі Дніпра в столиці, а нести цю традицію за місто.

Сьогодні Маланка, а за тиждень Водохреща. Ми, українці, за традицією, здолавши кригу, маємо тричі зануритись у воду, яка в цей день є священною і життєдайною.

Звичайно, цього року криги не буде, тож частину обряду з вирізуванням хреста в ній доведеться скасувати, але свято залишається святом. Причому, на відміну від загальнодержавного Дня Незалежності, святом родинним, яке прийнято святкувати лише серед своїх: родичів, друзів, єдиновірців. 

У День Незалежності, нагадаю Вам, я із Олегом Тягнибоком та іншими побратимами публічно переплив Дніпро в Києві. А на свято Водохреща закликаю усіх повернутися до свого коріння і зануритись у воду не в кількох визначених владою місцях на березі Дніпра в столиці, а нести цю традицію за місто в маловідомі озера, річки та свою малу Батьківщину. 

Для мене малою Батьківщиною стала Черкащина. Там я провів значну частину дитинства, там у мене чимало родичів, друзів і однодумців. Саме тому я вирішив зустріти Водохреща в цьому рідному для мене місті. 

 Тож, хто буде на Черкащині чи захоче приєднатись - приїжджайте!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.