Вибори у Погребах – Остап Бендер відпочиває…

31 жовтня 2011, 22:18
Власник сторінки
IT
0
948
Вибори у Погребах – Остап Бендер відпочиває…

На суді, що відбувся в п’ятницю, 28-го жовтня, В.Субботін визнав, що він є членом партії Регіонів, «Але мої виборці про це знали…» - знову збрехав він...


На суді, що відбувся в п’ятницю, 28-го жовтня, В.Субботін визнав, що він є членом партії Регіонів, «Але мої виборці про це знали…» - знову збрехав він, щоб переконати суд у тому, що цей факт не міг вплинути на результати голосування. Однак голова партії БЮТ лише знизує плечима. «Нам його нав’язали зверху, ми хотіли свого місцевого…» - пояснює вона. Спілкуючися із мешканцями Погребів, ще раз переконуєшся: люди не лише не знали, хто цей «бродяга», вони були переконані, що він б’ютівець з 2007 року – як написав у біографії, що «відданий борець» за справедливість… Але в жодному агітаційному матеріалі, як і в своїй біографії, Субботін не вказав, що він є членом партії Регіонів.

«Вступив у партію Регіонів, бо мене заставили, ви ж знаєте, як там хлопці працюють, усіх заставляють…» - пояснює він, колишній офіцер, своє перебування в ПР. От тільки знову хитрить, бо й не припиняв працювати у колишнього голови районної ради М.Царенка чи то прорабом, чи то завгоспом. Бо саме під час виборів у Погребах він паралельно ремонтує під’їзд до автомийки, що на повороті з Київської на Погреби. Так, так, саме тієї, на якій щойно висіла вивіска «А у нас новые щетки». Це тому що «старые щетки» поцарапали клієнтам машини і люди перестали туди їздити. До речі, ці автомийки розміщені незаконно на київській землі, немає на них жодних документів.

Але ж розумні читачі та виборці самі в змозі розібратися, бо в біографії Субботіна чорним по білому написано: «…працював консультантом голови районної ради». От тільки не дописав наступне: «члена ПР, заступника голови ПР М.Царенка».

Та найголовніше – після вступу в партію БЮТ, - як пише в біографії Субботін, - він ще два роки був офіцером. Розумні читачі вже здогадалися: військовослужбовці не можуть бути в жодній із партій. Чи, може, Субботін це не знав? А як же тоді «розумний» юрист, правознавець… У суді він просить не звертатит на це уваги, бо вже «збіг термін давності». Але ж у військовій справі терміну давності немає.

Та картина ясна як білий світ: Субботін був і залишається членом ПР, бо конференція його не виключила. А щоб забратися в депутати від БЮТ в Погреби та ще й на місце покійного б’ютівця Гайового, чиїх виборців було найбільше, Субботін підробив членство в БЮТі. Він швидко «состряпал» квиток та особову карточку саме в м.Києві, а не в Броварах, де про це усі б дізналися.

Хіба б Остап Бендер до такого додумався? У порівнянні із Субботіним Остап Бендер відпочиває.

На вибори в Погреби 23 жовтня Субботін запросив опозиційну пресу, 5-й канал… цікаво, чому усі мовчать? Чому розслідують справу? Чи, може, якщо «зірки» запалюються, то комусь це потрібно? Комусь, але точно не рядовим жителям с. Погреби, які й справді повірили в те, що Субботін відсудить їм пенсії, прокладе дороги, освітить вулиці.

Не дочекаєтесь, люди добрі! Від Субботіна точно!!! Або чекатимете від суботи до суботи…

Оригінал: http://m-tihomirov.livejournal.com/1285.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори,Погреби,Царенко,Субботин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.