Вади української влади - авантюризм, непрофесіоналізм...

03 жовтня 2011, 10:31
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
571

Страшно навіть уявити, як українські міліціонери діяли, аби в Україні сталося щось на зразок захоплення школи в Беслані, лікарні в Будьоновську або театру на Дубровці.

 Не хочу оцінувати дії правохоронців на трасі Одеса –Миколаїв, коли загинули працівник ДАІ та «Беркуту». Вічна їм пам'ять ! За це має відповісти Міністр МВС та керівник МВС Одеської Області.

Але про те , що відбувалося на Великій Фонтанці  в Одесі 1 жовтня 2011 року , окрема  розмова. .

 За інформацією деяких ЗМІ, Янукович особисто попередив Могільова, якщо група Дикаєва не буде знищена в найближчі дні, той буде звільнений з роботи. Це те саме угруповання, яке перебуває на території України вже понад три роки та здійснює замовні убивства в Одесі та в Закарпатті .

Члени угрупування мали на озброєнні автомати «Калашнікова» з підствольним гранатометами та багато боєприпасів до них. Можу лише здогадатися , що напевне мали і ручні гранати, дві з яких напередодні підірвалися під ногами у правоохоронців.

 Можу стверджувати, що повноцінну евакуацію з околишніх вулиць цього густонаселеного району не здійснювали. Вперше ! в міських кварталах застосували важке озброєння : ручні гранатомети, міномети та крупнокаліберний кулемет з бронетранспортера ! Протягом п’яти годин, що велася операція, правоохоронці не стали перевіряти наявність у бандитів заручників. Лише після зачистки, з`явилася інформація про чотири обгорілі трупи , у двох  з  яких упізнали бандитів.

Це викликає , ще більше запитань до влади :

1.       Чи має Президент України Янукович  давати вказівки на знищення тих чи інших громадян ?  ( Чи не має тут рецидиву із справою Гонгадзе ? )

2.       Як сталося , що озброєнна банда понад три роки на території України безкарно здійснює замовні убивства ?  ( Без «кришування» з боку правоохоронців та/або посадовців це неможливо. Дикаєва «злили» ?)

3.       Наскільки виправдано використання важкої зброї в густонаселеному районі міста без обов’язкової тотальної евакуації населення з небезпечної зони ? ( дальність прицільної стрільби кулемета бронетранспортера (ПКВТ) 2 кілометра ! Дальність стрільби  міномета ( 82-мм) до 4 кілометрів ! )

4.        Чому не було з’ясовано наявність у бандитів заручників ?

5.        Хто , крім бандитів загинув під час операції ?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Могилев,штурм,дыкаев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.