Янукович у США: паркан через океан

22 вересня 2011, 07:41
Власник сторінки
журналіст
0
502

Мабуть, комусь в Україні сьогодні дуже хотілося, щоб новий паркан біля Верховної Ради простягся аж до Нью-Йорка, до будівлі представництва України при ООН.

І щоб тим парканом були відгороджені від Януковича американські українці, що збиралися відверто висловити свою думку про останні події в Україні, і про самого пана українського президента.

Зізнаюся, був сьогодні момент, коли я ледь не розчарувався у американському уряді. Це сталося, коли неназваний представник місії України при ООН повідомив, що американська поліція заборонила діаспорі зібратися біля місії, і тим самим  попсувати настрій Януковичу. Я навіть подумав – ну не може такого бути, щоб Сполучені Штати так раптово перетворилися на Україну з її беркутами та парканами.

На щастя, за пару годин зясувалося, що то була елементарна дезінформація із боку українських  чиновників. Втім, всім відомо, що їм збрехати, це як Януковичу по пеньках у Межигірї пострибати.

Що ж, я лише шкодую, що не зміг сьогодні прилетіти із Лос Анжелеса до Нью-Йорку, щоб приєднатися до протестувальників. І можу засвідчити, що українці у Каліфорнії цілком солідарні із співвітчизниками, що прийшли до будівлі представництва України при ООН у Нью-Йорку.

До речі, це лише мене дивує, що відставки Януковича в самій Україні вже практично ніхто не вимагає? Невже зараз лише американські українці вважають це єдиним виходом із антиукраїнської кризи, що склалася в самій Україні?

І невже українські українці й справді змирилися із пануванням над ними двічі несудимого, тричі не вдареного, і тисячу разів не злодія, та всієї його шатії-братії?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.